POSLEDNJA SLIKA JANJUŠEVOG BRATA PRED SAMOUBISTVO: Ništa nije ukazivalo na tragediju od koje PODILAZI JEZA (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

25.12.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je objavio Mihailo Janjušević neposredno pre nego što se ubio!

POSLEDNJA SLIKA JANJUŠEVOG BRATA PRED SAMOUBISTVO: Ništa nije ukazivalo na tragediju od koje PODILAZI JEZA (FOTO)

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

U tragičnom obrtu sudbine, Mihailo Janjušević, rođeni brat poznatog učesnika rijaliti programa "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u svojoj 27. godini. Detalji ovog samoubistva još uvek nisu poznati, ostavljajući javnost u šoku i neverici.

Inače, Mihailo je bio veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde je imao impresivnih skoro 30 hiljada pratilaca. Poslednju objavu je podelio 16. decembra, samo nekoliko dana pre tragičnog događaja, a ništa nije ukazivalo na unutrašnje demone sa kojima se navodno borio.

Republika

Foto: printscreen

Poslednja slika Mihaila Janjuševića

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi "Onlifans" na kojoj objavljuje provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljnu svote novca.

Inače, Mihailo se nedavno i oglasio povodom boravka svog brata u rijalitiju, te se tom prilikom potputno ogradio od te priče.

- Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme. Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - istakao je on u jednoj svojoj objavi na društvenoj mreži Tviter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading