ALEKSANDRA I CAR OTKRILI IME ZA BEBU: Prvi put nakon što su jedno drugo OPTUŽILI za MONSTRUOZNE stvari, trudna starleta sve priznala!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car otvorili dušu prvi put nakon haosa u emisiji!

ALEKSANDRA I CAR OTKRILI IME ZA BEBU: Prvi put nakon što su jedno drugo OPTUŽILI za MONSTRUOZNE stvari, trudna starleta sve priznala!

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Aleksandra Nikolić i Filip Car su odlučili da podele svoje iskustvo posle javnog sukoba koji se dogodio u emisiji "Zadruga - pitanja novinara". Nakon turbulentnog perioda, par je odlučio da se iznese svoje stvarne emocije i planove za budućnost. Aleksandra ističe da je srećna što se nalazi u 6. mesecu trudnoće i naglašava da su uspeli da prevaziđu sve nesuglasice i da sada imaju jako lep odnos. S druge strane, Filip ističe da se još uvek dvoume oko imena za ćerkicu, ali ističe da im je važno da ime bude tradicionalno i kratko.

- Ovo je naše prvo pojavljivanje posle haos u emisiji. Bili smo sve vreme u kontaktu, ali smo se često svađali. Pravili smo probleme jedno drugom. Sad imamo jako lep odnos. Mogu to da kažem sa sigurnošću. Car želi još dece da imamo, ali nakon porođaja moram da se dovedem u normalu. Videće on kada tu bude nespavanja, buđenja noću zbog bebe... - poručuje Nikolićeva za "Blic".

 

Aleksandra ističe da je zadovoljna svojim trenutnim stanjem i srećna što je trudna, dok Filip ističe da želi još dece, ali da razume da je važno da se Aleksandra oporavi nakon porođaja. Takođe, par se još uvek dvoumi oko imena za ćerkicu, s obzirom da im se sviđaju različita imena. Filip naglašava da im je važno da ime bude tradicionalno i kratko, te da će odluku o imenu doneti tek kada vide svoju ćerkicu po prvi put.

Meni se ime sviđa Rina, a Aleksandri Irina. Ime Nika nam se sviđa oboma. Lepo je i ime Juna. Devojka koja je išla sa mnom u razred zove se Una, to mi je ime isto lepo. Kratka imena su mi lepa, ne volim dugačka. Kada vidimo dete i uzmemo ga prvi put u naručje, tada ćemo odlučiti. Nema ništa lepše od starih srpskih, bosanskih, hrvatskih imena, tradicionalnih! - ističe Car za "Blic".

Par ističe da su uspeli da prevaziđu sve nesuglasice i da sada imaju jak odnos. Takođe, Filip ističe da se bave različitim poslovima i da uspevaju da dnevno zarade 1.000 evra, ali ne otkriva konkretnije detalje o tome kako to postižu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading