ŠOK PREOKRET! Bukilić se našao sa Teodorom KRIŠOM, uhvaćeni na DELU!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Bukilić i Teodora Balzak napkon zajedno!

ŠOK PREOKRET! Bukilić se našao sa Teodorom KRIŠOM, uhvaćeni na DELU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Nakon turbulentnog izlaska iz rijalitija "Elita", Nikola Bukilić i Teodora Radojičić su postali glavna tema društvenih mreža. Nakon diskvalifikacije iz rijalitija, Bukilić se suočio sa lošim zdravstvenim stanjem, dok je Teodora takođe napustila takmičenje. Međutim, ono što je iznenadilo javnost jeste njihova nagla bliskost i javno izražavanje emocija na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Nikola Bukilić i Teodora Balzak

 

Tokom emisije "Gledanje snimaka", Teodora je imala priliku da vidi kompilaciju flerta između Nikole i Maje Marinković, što je rezultiralo njenim žestokim osudama. Međutim, nakon ovog incidenta, Teodora je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa Nikolom, što je izazvalo brojne komentare i spekulacije.

Budući da je poznato da se Nikola trenutno nalazi u Crnoj Gori, odakle je i rodom, javnost pretpostavlja da je Teodora otišla kod njega, te da sada zajedno uživaju u ljubavi. Nakon njenog izlaska iz rijalitija, njih dvoje su često delili trenutke putem video poziva na društvenim mrežama, a jednom prilikom je Teodora pružala podršku Nikoli dok se tetovirao, što su takođe podelili sa svojim pratiocima.

Foto: Instagram.com

Nikola Bukilić i Teodora Balzak

 

Ova neočekivana ljubavna priča izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi i pratioci ove dvoje učesnika rijalitija s nestrpljenjem iščekuju nove detalje o njihovoj vezi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading