ANITA SE IZLANULA, KAMERA USNIMILA SVE: Potrčala da se opravda Anđelu, ovo je jedina SVETLA TAČKA njenog boravka u Eliti!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva ne može da obuzda osećanja koja ima prema Matorinom bivšem drugu!

ANITA SE IZLANULA, KAMERA USNIMILA SVE: Potrčala da se opravda Anđelu, ovo je jedina SVETLA TAČKA njenog boravka u Eliti!

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

Anita Stanojlović otkako je ušao Anđelo Ranković uopšte više ne obraća na svoju još uvek zakonitu suprugu Jovanu Tomić Matoru. Ona ne krije da je trenutno zanima samo Anđelo i ondos sa njim, što je priznala i svojoj cimerki Mariji Malivuk

Naime, Marija je prišla Aniti da joj kaže da joj je Matora zamerila druženje sa Anitom i blizak odnos koji imaju, a Stanojlovićeva je jasno poručila da joj je trenutno jedino bitno što na Anđela može da računa čak i da joj cela Bela kuća okrene leđa i odluči da prestane da komunicira sa njom. 

- Ona bi volela da nemam ni sa kim da pričam, ali meni je bitno da mi je Anđelo rekao da sa njim i Mićom mogu uvek da pričam. Bitno mi je što mi je on to rekao, makar da se cela kuća okrene protiv mene - govorila je ona, a onda odmah otišla da se opravda Anđelu.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

Anđelo je dobacio Aniti dok je prolazila pored njega, pa je ona odmah legla pored njega da mu otkrije šta je to pričala sa Marijom Malivuk i da ne shvati pogrešno to što je pomenula Matoru. 

- Čuo sam - rekao je Anđelo.

- Ne, samo mi je rekla da joj je rekla da ne može da veruje da se ona druži sa mnom, ja sam rekla da mi je bitno što ste Mića i ti rekli da uvek mogu sa vama - govorila je Anita. 

- Ona sad hoće da niko ne priča sa tobom - dodao je Ranković, a Anita se sa tim složila i otišla za crni sto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading