TEODORA DELIĆ SE KAO FURIJA ZALETELA NA BEBICU, PA GA ISPOLIVALA! Učesnica Elite dobila napad histerije, ovo ni Miljani ne bi palo na pamet!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica je odlučio da raskine sa Teodorom Delić, ali ona nije želela ni da čuje.

TEODORA DELIĆ SE KAO FURIJA ZALETELA NA BEBICU, PA GA ISPOLIVALA! Učesnica Elite dobila napad histerije, ovo ni Miljani ne bi palo na pamet!

Foto: Pink

Tokom sinoćnje žurke, Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić zvanično su raskinuli, nakon što ju je on uhvatio kako pleše sa Nemanjom Gačićem.

Bebica je momentalno napravio scenu, pa joj očitao bukvicu i raskinuo sa njom, a ona je dobila napad histerije i krenula da urla iz petnih žila. Međutim, tu nije kraj.

Kako je Bebica bio odlučan, Teodora ga je ispolivala i počela da preti nekim ko stoji iza nje van "Elite", što je Macanovića dodatno isprovociralo:

- Rekao sam ti da ne igraš sa njim pet puta, uradila si i nakog toga isto - rekao je Bebica.

- Ti nisi hteo da igraš sa mnom. Nisam igrala sa njim - kazala je Teodora.

- Ne zanima me. Nastavi da igraš. Igraš sa nekim za koga svi goovre da te muva. Ne zanima me ništa - kazao je Bebica.

- Molim? Šta to znači? - dodala je Teodra.

- Ništa me ne zanima, rekao sam ti, niko neće moći da se igra sa mnom - nastavljao je Bebica.

- Je*aću ti majku ja, videćeš, videćeš ko stoji iza mene, nisam ja sebe na ulili pronašla - vikala je Teodora.

Svađu ću nastavili i van kazina, u Beloj kući, a obezbeđenje je moralo Teodoru da prati u stopu, s obzirom da je nasrtala na njega i nije mu davala mira, a na kraju je zaključila da je Bebica sve ovo uradio planski, kako bi imao prostora da porazgovara i pomiri se sa Miljanom Kulić, sa kojom boravi u izolaciji, kao ovonedeljni potrčko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

13.12.2023 12:25

Dakle Teodora ce biti kaznjena , a sta cemo sa Miljanom?!Ona moze i da ubije, nema kazne. Kao i Maja. Kako vas ovo devalvira, dragi moji.