MILJANA KULIĆ PONOVO MOLI BOGA ZA OPROŠTAJ! Zola je ubio sve u njoj, a način na koji mu se osvetila SKUPO ĆE JE KOŠTATI!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se pokajala zbog svega što je uradila Zoli, pa shvatila da joj ovo niko neće oprostiti.

MILJANA KULIĆ PONOVO MOLI BOGA ZA OPROŠTAJ! Zola je ubio sve u njoj, a način na koji mu se osvetila SKUPO ĆE JE KOŠTATI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kako ni ove nedelje niko nije napustio "Elitu", Marko Đedović će imati tu čast da bude i ovonedeljni vođa, pa je i danas započeo svoju podelu budžeta, tokom koje je iskreno komentarisao svoje cimere, a posebno se osvrnuo na Miljanu Kulić, čije ponašanje je mnogima u kući postalo nepodnošljivo.

Naime, ona ne ostavlja na miru bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu, kog prati u stopu, vređa ga, psuje, a potom i poliva vodom ili deterdžentom. Zbog nje je obezbeđenje non-stop u pripravnosti, a Đedović smatra da je Miljana preterala i da je krajnje vreme da dođe sebi:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić

 

- Miljana, izvoli srednji. Ružne stvari radiš, nadam se da si promenila to kao što si sinoć rekla - rekao je Marko.

- Apsolutno se slažem da sam preterala u poslednja dva dana. Ljudi vide moje ponašanje u tom odnosu, on izvlači najgore stvari iz mene, svašta mi je u životu uradio. Napravila sam žrtvu od čoveka koji je ubio sve u meni, povređivala sam majku zbog njega i mislim da ni Bog neće da mi oprosti - rekla je Miljana.

Miljana je, još jednom, obećala da više neće praviti žrtvu od Zole i da će ga ostaviti na miru, ali priznaje da ima želju da mu se osveti, zbog svega što joj je učinio i čini godinama unazad. Zola se nije mešao u njeno izlaganje, a podsećanja radi, zbog Miljane je voditeljka Ivana Šopić napustila nominacije, s obzirom da je Kulićeva neprestano polivala Čolića, a ukućani su morali da beže od crnog stola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading