RIJALITI LJUBAVNICE TERA ISTI MALER: Kao da je bačena kletva na njih - SUNOVRAT nekadašnjih miljenica publike!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo povezuje devojke koje su tokom boravka pred kamerama prolazile kroz skandalozne veze!

RIJALITI LJUBAVNICE TERA ISTI MALER: Kao da je bačena kletva na njih - SUNOVRAT nekadašnjih miljenica publike!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages, shutterstock, Instagram.com, TV Pink/printscreen

Još od prve sezone rijalitija "Zadruga" dešavaju se veoma turbulentne i burne ljubavne priče, koje privlače veliku pažnju gledalaca. Ipak uvek se najviše priča o emotivnim odnosima koji su se rodili tako što je jedna osoba bila zauzeta i povredila nekog ko ga je čekao da se vrati iz učešća u zabavnom programu. 

Osim Lune Đogani, koja je u prvoj sezoni ušla u ljubavni odnos sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem ostale rijaliti ljubavnice vezuje jedan detalj, za koji mnogi smatraju da je maler ili vrsta kletve. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Luna Đogani i Sloba Radanović

Naime, svaka devojka koja se tokom svog boravka u rijalitiju našla u ulozi ljubavnice sezonu pre toga je bila omiljena u narodu i važila za finu učesnicu, sa čijim se stavovima narod slagao i imala je veliku podršku, a onda je sledeće pojavljivanje u Šimanovcima bila suprotnost i ljubavna priča propraćena skandalima. 

Prvo razočaranje "Zadruge" bila je Maja Marinković, koja je zauzela peto mesto u drugoj sezoni, a podršku je dobila baš zbog osuda koje je imala na račun Lune zbog veze sa zauzetim. Međutim, već u sezoni tri ona je zavela oženjenog Marka Janjuševića Janjuša i sa njim ušla u vezu, nakon koje se razveo. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

Majinu vezu sa Janjušem najviše je osuđivala Tara Simov, koja je sa njima imala najburnije svađe i takođe prvo učešće završila na petom mestu, u sezoni tri, ali ju je maler poterao već u "Zadruzi 4", kad se zaljubila u Nenada Aleksića Ša. On je tad bio u dugogodišnjem braku sa Ivanom, koji je okončao zbog Simove. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Već u petoj sezoni desio se možda i najveći skandal svih vremena u rijalitiju kad je Dalila Dragojević ušla u takmičenje sa mužem Dejanom, a nakon manje od mesec dana ostavila ga je zbog veze sa Filipom Carem. Dalila i Dejan su bili voljeni par i imali su mnogo fanova, pa je ovaj potez mnoge šokirao, pogotovo jer je ona nekad i bila pobednica rijalitija. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

Tokom pete sezone Dalila je imala najbolju drugaricu Anđela Đuričić, koja joj je u nekom trenutku okrenula leđa. Anđela je počela da osuđuje sve što je Dalila uradila Dejanu, a svojim ponašanjem pokupila je pohvale naroda, pa je završila na trećem mestu, ali je kao i svaka već u sledećoj sezoni doživela preokret. 

Anđela je od miljenice naroda i devojke koja je važila za primer postala jako omražena i to zbog veze sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem. Ona je pokazala sve što je pričala da nikad neće, a javnost su ipak najviše zgrozili fetiši za koje niko nije mogao da nasluti da ih ima. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Trenutno se u "Eliti" dešava isti scenario, koji je javnost ostavio u šoku. Naime, Miona Jovanović od pre tri dana u zvaničnoj je vezi sa Ša, koji je ponovo ušao oženjen. Mlada pevačica učestvovala je u trećoj sezoni, kad je na sve ostavila sjajan utisak, pogotovo jer pred kamerama nije imala partnera. Ipak ove godine ušla je zauzeta i pričala je kako će ispoštovati svog dečka, ali je na kraju postala i ljubavnica i preljubnica. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading