MIONA SE UVUKLA U KREVET OŽENJENOM ŠA: Prepustili se strastima, reper ODLEPIO za njom!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić ne krije koliko uživa u društvu 20 godina mlađe pevačice, kao i da mu je ona pomogla da se oporavi od bračnih problema koje je imao sa Vanjom!

MIONA SE UVUKLA U KREVET OŽENJENOM ŠA: Prepustili se strastima, reper ODLEPIO za njom!

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svojim odnosom privlače veliku pažnju javnosti, jer su u rijaliti "Elita " oboje ušli zauzeti, ali se taj status promenio tokom boravka. Miona je imala dečka, od kojeg nije dobila čestitku za slavu koju je nedavno proslavljala, pa je to shvatila kao da više nisu zajedno, dok je Ša sam pokrenuo razvod sa Vanjom Aleksić, iako je govorio na ulasku da će se boriti za njihovu ljubav i odnos koji su imalil.

Njihov odnos iz dana u dan je sve prisniji, iako je mlada pevačica tvrdila kako sa reperom neće ući u vezu, sve dok za Novu godinu ne vidi kakvo je njegovo bračno stanje i da li je zvanično slobodan čovek. 

Međutim, nakon sinoćne žurke njima su popustile kočnice, pa kad su se ugasila svetla Miona se zavukla kod Ša u krevet i prepustila se razmenjivanju nežnostima sa njim. Iako nije došlo do kokretnog poljupca u usta, oni su se ljubili u vrat, dodirivali po telu i grlili. 

Ja sam vaskrsao, ti si meni pomogla da oživim majke mi. Nemaš pojma koliko mi prijaš. Jednostavno, znaš ono kad kažu, da ti je neko legao na srce, e tako si ti meni- rekao je Ša.

Koliko će još moći da se kontrolišu, ostaje da pratimo u danima koji su pred nama, budući da im polako popuštaju kočnice. A zna se da je Nenad zaljubljive prirode, te da je spreman sve da uradi kako bi osvojio neku devojku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading