ŠOK! Kompletna ISTINA o AFERI Ane Ćurčić sa Kačavendinim bratom - OVO će promeniti tok Elite! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena afera o odnosu Ane Ćurčić i brata Milene Kačavende!

ŠOK! Kompletna ISTINA o AFERI Ane Ćurčić sa Kačavendinim bratom - OVO će promeniti tok Elite! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

 

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšu takmičarku ,,Elite 7" i spisateljicu Jasminu Anu. Ona je otkrila šta zapravo misli o Mileni Kačavendi, te stala na stranu Ane Ćurčić. 

Kako ističe Jasmina, ne sviđa joj se što Milena mnogo ogovara Anu i što iznosi prljav veš, a potom se dotakla i afere koju je navodno Ćurčićeva imala sa Kačavendinim bratom. 

Foto: Republika TV

Jasmina Ana i Ognjen Bogdanović

 

- Mnogo je šupljina u njoj, ona se dobro drži, bori se, čak mi je drago što se bori. Ali malo radi prljave stvari, u smislu, previše ogovara Anu i previše neistina govori o Ani. Iznosi bez ikakvih razloga, kao da je Ana spavala sa njenim bratom, ja to ne verujem, mislim da je to izmislila. Kako je ona bila traženija riba od Ane i da su se muškarci više za nju kačili, nego za Anu. Ana je deset puta lepša od nje, Milena je muškaraca, ima muški glas, Ana je mnogo kulturnija, pa i u odevanju od nje. Prozive ove devojke da su fejk, da Miljana nosi smederevke cipele, da je Sneža kineska Barbika, sve živo gleda po odeći - govori Jasmina Ana u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading