ANA ĆURČIĆ POKAZALA SVOJA UMEĆA: Ovo niste imali priliku da vidite pred kamerama!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasiana učesnica "Zadruge 6" iznenadila poslednjim oglašavanjem!

ANA ĆURČIĆ POKAZALA SVOJA UMEĆA: Ovo niste imali priliku da vidite pred kamerama!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

Drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ana Ćurčić, u poslednje vreme je jako aktivna na društvenim mrežama, što jako raduje njene pratioce. Pored toga što deli svoje privatne trenutke na svom zvaničnom Instagram profilu, ona je otvorila nalog na YouTube platformi, gde snimka klipove i pruža priliku ljudima da je bolje upoznaju. 

Ona je juče na svom Instagram profilu podelila najavu za novu klip, u kojem će svima pokazati kako je spretna u kuhinji i da je odlična domaćica, a već je usnimila nekoliko kadrova i pratiocima zagolicala maštu. 

Njeni fanovi u ovakvom izdanju nisu imali prilike da je vide tokom boravka u rijalitiju jer pre svega nije imala potrebne namirnice kojima može da pokaže šta sve zna u kuhinji, zbog čega će sigurno ovaj video biti jako interesantan svima koji je vole i prate. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading