OVO JE POČETAK NOVOG RATA: Direktan udarac na Takija i Maju, Marinkovićeva brutalno PONIŽENA!

Autor:

Zadruga

28.11.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Aneli Ahmić brutalno udarila na Marinkoviće, pa potkačila i Janjuša!

OVO JE POČETAK NOVOG RATA: Direktan udarac na Takija i Maju, Marinkovićeva brutalno PONIŽENA!

Foto: youtube.com/pink.rs

Sita Ahmić se oglasila povodom nedavnih dešavanja između svoje sestre Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Nakon žestoke svađe između Aneli i Janjuša, mnogi su okrivili Maju Marinković za njihov raskid. Čak je i njen otac, Taki, stao u njenu zaštitu, te je javno kritikovao Aneli. Međutim, Sita je rešila da stane u odbranu svoje sestre i da javno iznese svoj komentar na ovu situaciju.

Što se tiče njih troje, Aneli tu nema šta da traži. Ni on, ni ona joj ne trebaju. A što se tiče tate Majinog, ma smešna priča. Aneli je majka, sigurno joj uzor ne moze biti Maja. Aneli je 13 godina već izgrađena ličnost, doterana, ima sve i drži do sebe. Tako da sigurno nije čekala Maju da se fura na nju. Smešno baš sam se iskreno nasmejala, one su nebo i zemlja, vjerujte mi - govorila je za Pink.rs Anelina sestra Sita. 

Republika

Foto: TV Pink

Aneli, Maja i Janjuš Elita

Taki Marinković na ovo sigurno neće ostati imun, pa je zagarantovano da će ovo biti novi medijski rat. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
IGOR

28.11.2023 09:34

I TI I SESTRA STE TESKE DROLJE KAKVI IYGRADJENE LICNOSTI ONA MAJKA DETE OSTAVLJA I ULAYI DA SE KURVA SA ONIM SIMPANYOM SRAMOTA DROLJO