ŠOK POTEZ ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Trudna starleta PRESEKLA sve - ŠTA JOJ SE DESILO?

Autor:

Zadruga

26.11.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić najavila veliki povratak!

ŠOK POTEZ ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Trudna starleta PRESEKLA sve - ŠTA JOJ SE DESILO?

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, Pixabaay.com

Aleksandra Nikolić, poznata kao pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, nedavno je na svom Instagram profilu objavila da će se sa svojim pratiocima družiti samo jednom mesečno. Ova odluka je iznenadila mnoge, ali Aleksandra je objasnila da želi da održi kvalitet svoje interakcije sa fanovima.

Njeni pratioci će imati priliku da se druže sa njom uživo preko Instagrama, ali će to biti ograničeno na 2 do 3 sata mesečno. Aleksandra je istakla da želi da ova interakcija bude posebna i da ne želi da se pretvori u rutinu. Ona veruje da će ovaj potez omogućiti da se održi iskrenost i autentičnost u njenim interakcijama sa fanovima.

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Nikolić Elita

 

Ova odluka je naišla na različite reakcije. Dok su neki podržali Aleksandru i cenili njenu želju da održi kvalitet interakcije, drugi su bili razočarani što neće moći često da komuniciraju sa njom. Međutim, Aleksandra je naglasila da će i dalje redovno objavljivati na svom profilu i da će njeni pratioci i dalje moći da uživaju u njenim postovima.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 

Aleksandra je poznata po tome što je otvorena i iskrena sa svojim pratiocima, a ova odluka je samo još jedan primer toga. Ona je pokazala da je njen prioritet kvalitet, a ne kvantitet, i da je spremna da donese teške odluke kako bi održala svoju autentičnost.

Iako će neki možda biti razočarani ovom odlukom, mnogi cene Aleksandrinu iskrenost i posvećenost kvalitetu. Bez obzira na sve, jedno je sigurno - Aleksandra Nikolić će i dalje biti jedna od najomiljenijih ličnosti na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading