ŠOK! Car odgovorio na Majine IZJAVE LJUBAVI, evo kako je STRES uticao na TRUDNU Aleks!

Autor:

Zadruga

23.11.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se oglasio prvi put nakon Majinog ulaska u "Elitu"!

ŠOK! Car odgovorio na Majine IZJAVE LJUBAVI, evo kako je STRES uticao na TRUDNU Aleks!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Maja Marinković se nedavno uselila u "Elitu" i odmah napravila haos u Beloj kući. Marinkovićeva je poremetila skoro sve odnose u rijalitiju, a često je govorila i o svom bivšem dečku Filipu Caru.

I pored svih skandala koji su imali, Maja je javno u "Eliti" priznala da i dalje voli Cara. Mnoge je zanimalo kako Car i trudna Aleksandra Nikolić reaguju na njena priznanja, a Filip se sada oglasio i prvi put dao komentar o njenom ulasku.

Republika

Foto: ATA Images

Car, Aleks i Maja

- Sve što šalju meni i Aleksandri izbegavamo da gledamo, znate da je ona trudna i zbog toga izbegavamo sve stvari koje nam donose stres, nikoga ne shvatamo ozbiljno u rijalitiju, niti ih gledam, niti me zanimaju. Psi laju, karavani prolaze i to je to - istakao je Car za "Pink.rs".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Maja, Car i Janjuš

Podsetimo, Maja je često tokom sukoba sa Janjušem isticala da je on kriv što joj veza sa Carem nije uspela, te da bi oni verovatno i dalje bili u vezi da nije bilo njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading