ANA ĆURČIĆ ODLUČILA DA JAVNO UNIŠTI BULIĆA: Spremna da sve iznese, žestoko mu ZAPRETILA u centru Beograda!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" neće više da trpi da je svi gledaju kao jadnicu!

ANA ĆURČIĆ ODLUČILA DA JAVNO UNIŠTI BULIĆA: Spremna da sve iznese, žestoko mu ZAPRETILA u centru Beograda!

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Navoda veza Ane Ćučić i Ace Bulića raskrinkana je nakon što su Milena Kačavenda i Marko Đedović izneli šta sve znaju i da su sve vreme lagali da su zajedno. Nakon svega toga i prepiski Aninih koje su se pojavile u javnosti, Bulić je odlučio da se povuče iz cele priče. 

Kako saznaje Star, povremeno se javi Ani na telefon, videli su se par puta, aline želi da bude blizak sa njom kao što je bio kad je izašla iz rijalizija. Kako navodi Anin poznanik, ona ga stalno zove i piše mu, pa ha je tako besna što je kulira presrela u gradu i napravila haos. 

- Ani je prijala jako Acina pažnja i kad je klupko krenulo da se razmotava on se povukao što je njoj teško palo. On joj je rekao da je tu za nju, ali da ipak ima svoju nevenčanu suprugu i da ne želi više da se igra igrica. Ona njega zove, pišu mu, ali je Aca prestao da komunicira sa njom, odgovara po nekad, ali veoma kratko i hladno. Nedavno je ona bila u gradu sa jednim drugom i ugledala je automobil Bulićev na jednom parkingu, stala je tik uz vozilo i sačekala da vidi sa kim će se on pojaviti. Kad je shvatila da je sam izašla je iz auta i pozdravila ga ironično. Aca se smejao i pitao da li ga prati kroz šalu, a onda je ona krenula rafalnu paljbu. Rekla mu je da nije fer prema njoj, da se i on poigrao sa njenim emocijama, da je ružno što je kulira, a onda je kroz pretnju rekla da će da iznese sve poruke njihove i sebe opere od toga da je ona jadnica koja je jurila za njim. Bulić je bio u šoku, rekao joj da se smiri i da im ne treba dodatna tenzija. Seo je u auto i otišao što je nju još više iznerviralo - govorio je za Star blizak izvor Ani. 

Republika

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading