"ZVEZDAN JE NASILNIK!": Ana Ćurčić otkrila detalje SUĐENJA sa Slavnićem - TUŽILA i Kačavendu, Đedovića i Ivana Marinkovića!

Autor:

Zadruga

21.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka progovorila o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, Acom Bulićem i dešavanjima u "Eliti"!

"ZVEZDAN JE NASILNIK!": Ana Ćurčić otkrila detalje SUĐENJA sa Slavnićem - TUŽILA i Kačavendu, Đedovića i Ivana Marinkovića!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Ana Ćurčić, drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6", progovorila je o svom odnosu sa Acom Bulićem, tužbi protiv Zvezdana Slavnića i narušenom odnosu sa "kumom" Milenom Kačavendom, koja se trenutno nalazi u "Eliti".

- Nisam se pomirila sa Acom. Mi smo prijatelji, pokušali nešto, nije uspelo, krenuli dalje i sasvim je okej ovako - priznala je Ana. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Zvezdan i Ana

Kako kaže, Slavnića se više ne boji.

- Pa, ne bojim ga se. Nailazim na razne komentare "Kako jedna žrtva sada tako živi". Dakle, trebalo da ja sada kao neko ko je prošao nešto loše ceo život živim tako. Ja baš smatram da treba suprotno, da se izdigneš i nastaviš dalje. Tako se i ponašam. Slavnića se ne plašim, nijednog trenutka. I to je sve ono što imam kažem vezano za njega. Sve će se dokazati na sudu, jedva čekam - rekla je Ćurčićeva i dodala da stoji pri svemu što je rekla za Slavnića. 

- Ja smatram da je on nasilnik i stojim iza toga, stojim iza toga da me je tukao, maltretirao i sve ono zašta sam ga tužila - rekla je Ana.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock

Ana i Zvezdan

Kako ističe, dosta je plakala zbog onoga što se u "Eliti" iznosi o njoj.

- Plakala sam dosta zbog Zadruge, u smislu svega što pričaj o meni, neistinu koju iznose. Počevši od aktera koji su tamo, Kačavenda, Đedović, Lakić. Dosta me je to pogodilo - priznala je Ćurčićeva za "Alo!".

Pored Kačavende, Ana je tužila i Marka Đedovića, kao i Ivana Marinkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Daria

21.11.2023 15:27

Kako verovati kockarki i osobi sklonoj svadji i histerisanju, problematicnog ponasanja? Ona je nasilnica!

babica

21.11.2023 16:41

@Daria - tako je