ANA ĆURČIĆ DALA BULIĆU ŠUT-KARTU: Isplivala istina o odnosu, sad je stvarno KRAJ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.11.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavio dokaz da bivši partneri više nisu u najboljim odnosima!

ANA ĆURČIĆ DALA BULIĆU ŠUT-KARTU: Isplivala istina o odnosu, sad je stvarno KRAJ! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Odnos drugoplasirane učesnice "Zadruge 6" Ane Ćurčić i Ace Bulića bio je interesantan javnosti, još otkako je ona pred kamerama u Šimanovcima ispričala kako je on njena prva i najveća ljubav, sa kojim je tad bila u prijateljskim odnosima i ko joj je bio velika podrška tokom boravka u rijalitiju. 

Oni su nakon njenog izlaska iz "Zadruge" uplovili u emotivnu vezu, sa koju se kasnije govorilo da je bila dogovorena priča zarad medija, nakon čega je Ana otkrila da su ostali prijatelji i da im u ljubavi nije išlo jer je ona bila jako oštećena emotivno i nespremna za novogo partnera.

Međutim, njih dvoje su kačili slike s vremena na vreme i svojim pratiocima davali do znanja da super funkcionišu, ali izgleda da je i na to stavljena tačka. Naime, Ana je otpratila Acu sa društvene mreže Instagram i po svemu sudeći između njih dvoje je definitivno pukla tikva. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading