MATORA NIJE POZVALA OCA I MAJKU NA SVADBU: Otkriveni šok detalji porodične drame!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanin brat progovorio o skandalu koji trese javnost!

MATORA NIJE POZVALA OCA I MAJKU NA SVADBU: Otkriveni šok detalji porodične drame!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović trenutno se nalaze u centru pažnje, otkako se saznalo da je Anita bila neverna i da je sve vreme iza Matorinih imala ljubavnicu, Mateu Car

Jovanin brat, oglasio se za domaće medije i da svoj sud o navodima da je Anita Matoru koristila samo za novac. Nikola ističe da porodica taj odnos nije podržavala i da nije bio na svadbi. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita, Matora i Matea

- Nisam bio na svadbi, bio sam pozvan, ali s obzirom na to da otac i majka nisu bili pozvani, uz porodicu sam bio, da ne bi stvarali neke loše odnose. Ja na rijaliti gledam kao na njen posao, ali ova situacija... Ja sam podržao njihov brak, ne mešam joj se u to, videla sam da je srećan, nisam bio za tu priču sa Anitom, zato što Anita ima 21 godinu, mlada je. Roditelji Jovanu nisu podržavali - rekao je Matorin brat.

- Matoru niko nije koristio, ona je takva, ona daje. Cela svadba je bilo Matorin hir, sad čujem da je Anita poželela takvu svadbu. Nisam je pitao koliko je plaćala, koliko sam čuo, Anita nikad ništa nije tražila. Anitina majka je, valjda, zvala Jovanine roditelje i rekla da joj Anita nije ostavila dinara, a ja znam da je Jovana Anitinoj majci ostavila 5.000 evra - govorio je Matorin brat u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading