ANITA RAZBESNELA VODITELJA ELITE: Darko Tanasijeviću krenula para na uši, saterao Stanojlovićevu u ćošak, pa izneo Matoroj kompletnu istinu!

Autor:

Zadruga

21.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević je bio šokiran Anitinim ponašanjem, otkriva kako je Matora saznala kompletnu istinu o prepiskama Stanojlovićeve i Matee Car.

ANITA RAZBESNELA VODITELJA ELITE: Darko Tanasijeviću krenula para na uši, saterao Stanojlovićevu u ćošak, pa izneo Matoroj kompletnu istinu!

Foto: Vladimir Lukić, Tv Pink

Voditelj Elite, Darko Tanasijević, prvi je saopštio Jovani Tomić Matoroj kompletnu istinu o prepiskama Anite Stanojlović i Matee Car, a Anita je čak pokušala i njegove reči da opovrgne, što je javnost ostavilo u šoku.

Darko je imao kasnije priliku i da porazgovara sa Anitom, prilikom čega je ona takođe vrdala, pa se postavljalo pitanje kako voditelj uspeva da izađe na kraj sa tim i dođe do odgovora, koji je tada Stanojlovićeva izbegavala.

Voditelje je priznao da je Anita uspela da ga iznervira, ali da je Matora na kraju saznala kompletnu istinu.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

 

 

- Kako izlazite na kraj sa Anitom u uživo programu, pošto vidimo da vrda i da nekad ne priznaje, čak i kada joj citirate prepiske, kako sve to hendlujete?

- Ja se unervozim. Tada se trudim da nekako sputam svu tu moju nervozu da se ne vidi. Drugačije je kada se ovako raspravljaš sa nekim, ali ona je učesnica rijalitija, a ja sam voditelj. Malo mi ide na živce kada nešto krene da vrda, pa onda prizna posle nekog vremena. Ali dobro, ja im ništa ne zameram. Razumem da nekada pokušavaju da izvrdaju i nekada im to verovatno i pođe za rukom, ali u većini slučajeva ne, jer ja znam da zapnem kada znam da sam u pravu - priznao je Darko za Informer.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printskrin/RTV PINK

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading