ANELINA SESTRA NIKAD JAČE UDARILA NA MAJU: Sita otkriva gde završe muškarci nakon Marinkovićeve, ovo će zadrugarku najviše zaboleti!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelina sestra je urnisala Maju Marinković, pa udarila u najbolniju tačku.

ANELINA SESTRA NIKAD JAČE UDARILA NA MAJU: Sita otkriva gde završe muškarci nakon Marinkovićeve, ovo će zadrugarku najviše zaboleti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić je od samog početka turbulentan, ali se ulaskom Maje Marinković, dodatno zakomplikovao.

Oni su juče imali žustru svađu ali su ovo jutro ipak dočekali u istom krevetu i kako se čini, sve su bliži ljubavnom odnosu.

Za medije se oglasila sada Anelina sestra, Sita, koja je prokomentarisala sve aktere ove priče:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

- Mislim da će Aneli i Janjuš konstantno tako se svađati i miriti, ona verovatno sada mu opet daje šansu da vidi da li će se nešto promeniti ali ja mislim da neće. On će nastaviti da sa Majom ima kontakt i sve kao i do sada, jer ona je navalentna i smeta joj njihov mir - rekla je Sita i osvrnula se na Maju Marinković:

Republika

Foto: tv pink

 

- Što se Maje tiče, ona je meni baš plitka. Mislim da ona nije velike pameti osim što se služi prljavim rečnikom i smetanjem drugim parovima. Međutim svaki od tih muškaraca gde ona zasmeta na kraju nju ohladi i vrati se svojoj ženi ili devojci. Tako da po meni ona je ta koja je nebitna, nevezano za slučaj Aneli i Janjuša, uzmimo svaki njen odnos - rekla je Sita za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading