ANITA NAŠLA ZAMENU ZA MATORU: Elita ima novu GEJ AFERU, Tomićeva ovo NEĆE PREŽIVETI!

Autor:

Zadruga

16.11.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan detalj mnogima je zapao za oko, komentari se nižu na društvenim mrežama!

ANITA NAŠLA ZAMENU ZA MATORU: Elita ima novu GEJ AFERU, Tomićeva ovo NEĆE PREŽIVETI!

Foto: Shutterstockyoutube.com/Zadruga Official, ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović ne prestaje da pravi haos po rijalitiju "Elita" otkako je raskrinkano da je bila neverna i da je svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru varala čak i na dan venčanja. Ona ne može da podnese kritike koje dobija od svojih cimera, a najveći rat imala je sa Urošem Stanićem, tokom jučerašnje igrice. 

Njih dvoje su se izvređali, a Anita mu je čak počupala i bubicu, nakon čega ju je on polio jogurtom i najavio da će je tužiti čim se završi rijaliti. 

Međutim, u celom tom haosu jedna situacija privukla je veliku pažnju, a radi se o Anitinom odnosu sa Bojanom Pavlović. Poznato je da se na početku rijalitija Anita povezivana sa Bojanom i da je Pavlovićeva pričala kako je primetila da je Matorina žena merka. Tokom jučerašnjeg haosa sa Urošem Stanićem, Bojana se nije odvajala od Anite i sve vreme ju je držala rukama i grlila kako bi sprečila da se njih dvoje sukobe. 

U komentarima je odmah počelo da se polemiše o njihovom odnosu, a mnogi smatraju da će Anita uploviti u vezu sa Bojanom, kad shvati da joj Matora nikad neće oprostiti neverstvo. Mnogi veruju da će ovo biti najjači udarac za Matoru, koji neće moći da podnese. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading