ANITA PALA U NESVEST, MOMENTALNO JE IZNELI IZ ELITE: Matora van sebe, urlici se prolamali imanjem u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

15.11.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović se onesvestila, nakon brojnih svađa i rasprava sa Matorom, odmah joj ukazana pomoć.

ANITA PALA U NESVEST, MOMENTALNO JE IZNELI IZ ELITE: Matora van sebe, urlici se prolamali imanjem u Šimanovcima!

Foto: printscreen/instagram.com/samo_realno6

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, jedan od najpoznatijih parova u rijaliti šouu Elita, su pred razvodom nakon što je javnost saznala da se Anita muvala sa  Mateom Car na dan njihove svadbe. Ova informacija je izazvala buru u javnosti i razne reakcije zadrugara, dok je Matora već duže vreme u sukobu sa Anitom zbog nevere.

Republika

Foto: TV Pink

 

 


Svađe između Matore i Anite odjekuju u Zadruzi, a zadrugari su podeljeni u mišljenjima o ovom istopolnom paru. Dok pojedini misle da će Matora na kraju oprostiti prevaru i nastaviti svoju vezu sa Anitom, drugi smatraju da će njihov odnos zauvek biti narušen.

Međutim, vest koja je danas potresla javnost jeste da se Anita onesvestila van lajva. Zadrugari su odmah pozvali obezbeđenje i produkciju kako bi joj ukazali pomoć. Iako je ljuta na Anitu zbog nevere, Matora je bila zabrinuta za njeno zdravlje i interesovala se za njeno stanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 


Ova vest je još više uzburkala situaciju u rijalitiju, a zadrugari su se pitali da li je ovo rezultat stresa i sukoba između Matore i Anite. Neki su čak izrazili zabrinutost za njihov odnos nakon ovog događaja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading