MATEA CAR STIŽE U EMISIJU: Anitina ljubavnica spremna da napravi novi HAOS nakon skandaloznog priznanja!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Car će ponovo govoriti o svom odnosu sa Anitom Stanojlović i dešavanjima u "Eliti"!

MATEA CAR STIŽE U EMISIJU: Anitina ljubavnica spremna da napravi novi HAOS nakon skandaloznog priznanja!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Matea Car

Matea Car, uticajna tiktokerka iz Hrvatske, postala je poznata širom regiona kao ljubavnica Anite Stanojlović. Ona je u petak ušla u "Elitu" i otkrila Jovani Tomić Matoroj sve o tajnim prepiskama sa Anitom, zbog čega je došlo do žestokog sukoba između supružnica, a Tomićeva je najavila razvod.

Republika

Foto: Republika.rs, printscreen/RTV Pink

Matora, Matea i Anita

Matea će u sredu gostovati u još jednoj emisiji koja je vezana za "Elitu". Naime, Osman Karić ju je pozvao u svoju TikTok emisiju "Kralje Elite", gde će govoriti o Anitinom skandalu.

- Sreda, 21h, ekskluziva - najavio je Osman, koji će ugostiti i jednu od najpoznatijih adminki koje prate događaje vezane za rijaliti.

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić najavio gostovanje Matee Car

Anita je sinoć govorila o svom odnosu sa Mateom.

- Ja tu devojku znam sa TikToka, Jovana je počela da se dopiusje sa njom. Ne znam da li se ona meni javila ili ja njoj, tu su poruke bile o podršci gej populacije. Međutim, naš razgovor je išao u smeru muvanja, ja sam sve vreme pričala da ja Jovanu volim. Ona je mene zvala da se vidimo, ja nisam htela. Ona je meni rekla: "Vidim da slabije pišeš", ja sam se plašila da ona ne izbaci naše poruke. Ona se posvađala sa njenom devojkom, zadnji period je bio sve oko njene devojke. Nisam želela da uđem ovde baš zbog toga, da me pitaš što sam to radila ja ne znam zašto... - pravdala se Anita Darku Tanasijeviću.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

13.11.2023 18:46

Boli nas uvo i za Matoru i za Anitu, sve he to isti olos i sve sami neradnici zahvaljujuci Zeljku Mitrovicu koji puni dzepove ovih debila pa misli da su mnogo bitni