NAJSKANDALOZNIJI POSTUPAK MILJANE KULIĆ! Zgrozila čitav region - ovo je BRUKA I SRAMOTA!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" poslednjim potezom zgrozila milionski auditorijum!

NAJSKANDALOZNIJI POSTUPAK MILJANE KULIĆ! Zgrozila čitav region - ovo je BRUKA I SRAMOTA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić

Iako su juče spustili loptu i odlučili da se više ne sviđaju, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su danas otkopali ratne sekire i došlo je do novog haosa bivših partnera.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sukob Miljane i Zole

Jedno drugom su pobacali stvari u jezero, a obezbeđenje ih je sve vreme pratilo u stopu kako ne bi došlo do fizičkog obračuna. Međutim, Miljana je uspela da uradi nešto što je zgrozilo čitav region.

Naime, kako bi dodatno napakostila Zoli, Kulićeva je krenula da urinira po njegovim stvarima. Snimak se brzo proširio po društvenim mrežama, a publika se zgrozila.

"Fuj, cura nije normalna", "Ono kad misliš da si sve video i onda te iznenade", "Kujetina raspala", "Sačuvaj Bože, ludaču u ludnicu", "Koja ludača", "Fuj", "Ovo je čisto iživljavanje", "Dragi Bože, ovo je bruka i sramota, treba je isterati", "Sad će opet Marija da piše kako nju svi maltretiraju, prave je ludom, a ona fina kao Finska, pred četiri muškaraca p*ša, čučne, pop*ša se i digne. Fuj", "Užas, fuj", "Mamu joj j*bem koja je poslalaa ovde", "Sad je stvarno preterala", "Mislila sam da sam sve videla, ali ovo je doseglo vrhunac", samo su neki od komentara zgrožene publike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
WOW

12.11.2023 16:11

Da cujemo sada kako ce mama, glavna niska pacavra, da odbrani svoju lutkicu od ove grozote …..fujjj !

Milivoje

12.11.2023 19:28

Hajde da vidimo hoce li Mitrovici da kazne psiho mixy za ovo.aNaravno da nece!Svi ovi jadnici u zadruzi su shvatili da su zamorci i da je ova psihopata zasticena tamo da moze da unistava udara i pokusa da ubije cak,i opet ce je dovesti tu.Zato zadrugari,pamet u glavu,dajte sve sto imate psiho mixy,sve radite sta vam ona kaze i dobicete tu sitninu od honorara