MATORA PRESUŠILA: Suzama potopila Šimanovce, ne može da dođe sebi od Anitine IZDAJE!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora ne može da se sabere, celu noć je plakal zbog Anite!

MATORA PRESUŠILA: Suzama potopila Šimanovce, ne može da dođe sebi od Anitine IZDAJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora

Sinoć su se u "Eliti" odigrale "Nominacije", a svi takmičari morali su da budu za crnim stolom. Došlo je do neprijatnog susreta Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, koje su raskinule nakon kratkog ulaska Matee Car u "Elitu" i raskrinkavanja Matorine partnerke.

Tomićeva nije mogla da zadrži suze za crnim stolom. Sela je pored Nenada Aleksića Ša i krenula da lije suze, dok je Anita sedela blizu nje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora se slomila u emisiji "Nominacije"

Inače, Matora je kasnije napustila emisiju i Marku Đedoviću se požalila na Anitu u sobi za rehabilitaciju.

- Ona je zbog Marka Markovića pila talete, lomila sve vreme, sad je opuštena, čeka frizera. Ona je dve nedelje besna samo zbog ovoga, a to tek sada shvata. Meni je lepo rekla moja Tamara da nije želela da uzme pare od mene da ide u Kruševac, kako ne bih pomislila da želi moje pare, a ja se svađa sa njom zbog toga. Ima jedna situacija kad je Aleksej zvao, a ona rekla da je na telefonu, pa sam joj rekla da ću joj baciti telefon. Ona je zapravo bila nervozna jer se dopisivala izgleda sa Mateom, ko zna šta je. Ja rekla bila da izađu ona i sin iz stana, a nisam tako mislila, a ona probila sina u pola noći i otišli. Šta da radim? Morala sam da zapomažem da se vrati. Ko zna šta ću još da sazna, možda je bila i sa tim dečkom iz Kruševca. Mislila sam da ta devojka mene opčinjeno voli - kazala je Matora.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Đedović i Matora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading