PILA JE TABLETE I LOMILA SVE: Prvi susret Matore i Anite izazvao KOLAPS, jezivi detalji iz privatnog života otkriveni pred kamerama!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva uverena da Anita nema emocije prema njoj i da je ceo odnos folirala.

PILA JE TABLETE I LOMILA SVE: Prvi susret Matore i Anite izazvao KOLAPS, jezivi detalji iz privatnog života otkriveni pred kamerama!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović raskinule su nakon što je Matea Car ušla na imanje u Šimanovcima i Matoroj otkrila sve detalje dopisivanja sa njenom ženom. Njih dve su se nakon haosa prvi put srele u emisiji "Nominacije", a Matora nije mogla da se iskontroliše i počela je da plače dok je sedela za stolom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Anita Elita

Matora je napustila emisiju i osamila se sa Markom Đedovićem u rehabu gde mu se žalila na Anitu. Ona je uverena da Stanojlovićevu ne dotiče što su raskinule jer je hladna, dok je prošle godine zbog male svađe sa Markom Markovićem pila tablete i pravila haos po celom imanju koji niko nije mogao da prekine. 

- Ona je zbog Marka Markovića pila talete, lomila sve vreme, sad je opuštena, čeka frizera. Ona je dve nedelje besna samo zbog ovoga, a to tek sada shvata. Meni je lepo rekla moja Tamara da nije želela da uzme pare od mene da ide u Kruševac, kako ne bih pomislila da želi moje pare, a ja se svađa sa njom zbog toga. Ima jedna situacija kad je Aleksej zvao, a ona rekla da je na telefonu, pa sam joj rekla da ću joj baciti telefon. Ona je zapravo bila nervozna jer se dopisivala izgleda sa Mateom, ko zna šta je. Ja rekla bila da izađu ona i sin iz stana, a nisam tako mislila, a ona probila sina u pola noći i otišli. Šta da radim? Morala sam da zapomažem da se vrati. Ko zna šta ću još da sazna, možda je bila i sa tim dečkom iz Kruševca. Mislila sam da ta devojka mene opčinjeno voli - kazala je Matora.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Marko Đedović Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading