NIKAD JAČI UDAR NA MENSURA AJDARPAŠIĆA! Zadrugar ponižen uživo u programu, ovakve uvrede se ne pamte!

Autor:

Zadruga

06.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Pavlović žestoko je iskritikovala Mensura Ajdarpašića, pa udarila u njegovu bolnu tačku.

NIKAD JAČI UDAR NA MENSURA AJDARPAŠIĆA! Zadrugar ponižen uživo u programu, ovakve uvrede se ne pamte!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović izabrana je za ovonedeljnog vođu, pa je na red došla njena podela budžeta.

Ona je redom komentarisala ukućane, a njeno obraćanje Mensuru Ajdarpašiću izazvalo je totalnu pometnju. Bojana ga je iskritikovala, pa mu dodelila najmanji budžet, dok on nije skidao osmeh sa lica:

- Naredni mali budžet ću dati osobi koja je ovde došla da bude komentator, a čim mu neko upadne u reč, odmah se buniš. Deluješ mi mutavo, smišljaš rečenicu dva dana. Ne znaš šta je diplomatija, prošao pored toga nisi. Ne umeš sa ženama, to je jasno. Mnogi nemaju lepo mišljenje o tebi. Reč je o Mensuru. Smeješ se, drago mi je jer tako reaguješ, nemaš šta da kažeš - kazala je Bojana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
JA

07.11.2023 07:46

Bravo Mensure , ta zla kreatura ne zasluzije tvoj komentar !

Ana

07.11.2023 12:28

@JA - Žao mi beše ove devojke kad se pričalo o njeno životu. Ali, nikakvu pouku ona nije izvukla iz sve te životne situacije za koju nije kriva. Posledice su očigledne ( drska, bahata, zavidna i ljubomorna, ogorčena, umišljena...). Borac za istinu koji laže, vrtii 10 rečenica u krug, iz nje izbija nemoć a pravi se hrabra i jaka. To je štit, napada i vređa jer je tako naučila i osetila na svojoj koži. Nema ni mrvicu topline u njoj , spontanost je daleko od nje, mračna je. Zašto se okomila na Mensura? Zato što nije uspela da mu se približi, odbijena je kao i ostale devojke a za druga, prijatelja i druženje ona nije. Negativna je, teško je družiti se sa njom. Ona sebe doživljava drugačijom i boljom od svih ostalih devojaka i misli da je druženje sa njom "bingo". Mensur je nije tako doživeo, nije ga se dojmila a to je udarilo na njenu sujetu pa mu nalazi zamerke zbog udaraca loptom u bazenu zato jer ne može ispričati ništa drugo. Ona misli da ako "udari " na kumu, Miću, Mensura i još neke koji su "jaki" da će i ona postati jaka, važna, zanimljiva, bitna...Jučer i noćas je pokazala svu svoju nemoć, zavist, gorčinu, srž svoje ličnosti