ANA ĆURČIĆ TVRDI DA JE KAČAVENDA LOPOV: Iznela ŠOK detalje o DUGU i KRAĐI poklona, obelodanila kompletnu istinu o Zadruzi 6!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić prvi put javno progovorila o Mileni Kačavendi.

ANA ĆURČIĆ TVRDI DA JE KAČAVENDA LOPOV: Iznela ŠOK detalje o DUGU i KRAĐI poklona, obelodanila kompletnu istinu o Zadruzi 6!

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić, ATA Images

Ana Ćurčić prvi put se oglasila o aferi koja drma rijaliti Elita 7. Naime, ona se vrlo otvoreno obratila pismom na Instagramu bivšoj kumi Mileni Kačavendi, kojoj čak ni ime nije htela da objavi, već stavila samo incijale. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, ATAimages, Pixabay.com

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

 

- Većini poznata kozmatike i afera kreme. Elem, javno tvrdim da je M. K. uzela novac mojim drugaricama, za moj poklon za 8. mart. Takođe, otišla i uradila niti, filere i uzela sebi pomenute kreme i serume. U vrednosti od oko 600 evra do dan danas ništa platila nije, a moje drugarice su mislile da ću poklon dobiti. Potvrđujem svaku reč! Dakle, 600 evra dug u salonu plus 300 evra mojim drugaricama. PS. Gazdarici salona je rekla da ulazi u Zadrugu 6 i da će platiti - napisala je Ana Ćurčić na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić o Mileni Kačavendi

Podsetimo, Ana Ćurčić je nedavno javno objavila da je podnela krivične tužbe protiv Marka Đedovića i bivše kume Milene Kačavende, zbog svega što su njih dvoje izneli o njoj tokom trajanja rijalitija. 

Ana je odlučila da se nađe sa njima na sudu i pravdu potraži tamo, budući da tvrdi da za sve što priča ima validne dokaze. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading