JANJUŠA ČEKA HLADAN TUŠ PO IZLASKU IZ ELITE: Zbog afere sa Aneli gubi sve, Ena konačno presekla!

Autor:

Zadruga

23.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako fanovi Marka Janjuševića Janjuša reaguju na njegovu aferu sa Aneli Ahmić.

JANJUŠA ČEKA HLADAN TUŠ PO IZLASKU IZ ELITE: Zbog afere sa Aneli gubi sve, Ena konačno presekla!

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Javnost bruji o odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, koji su se sinoć pomirili i  na korak su do ozvaničenja veze, što mnoge i sada iznenađuje, s obzirom da je zadrugar već jednom prevario suprugu, Enu, koja mu je oprostila javnu preljubu i pružila još jednu šansu.

Iako Janjuš sve vreme govori kako mu jedino se*s nije dozvoljen u rijalitiju, njegovi fanovi se, očigledno, sa tim ne slažu, pa su mu javno poručivali da batali starlete i sačuva brak.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

 

 

Naime, na Janjuševom profilu se i sada mogu videti fotografije sa Enom, koja se pomirila sa njim, iako ju je javno prevario sa Majom Marinković, dok su zajednički fanovi čestitali na pomirenju i davali mu savete za Elitu.

- "Čuvaj svoju ženu", "Pazi sad šta radiš, ovo je žena", "Lepa žena, čuvaj je", "Opameti se, poštuj je i ne petljaj sa onim silikonjarama"... glasili su neki od komentara ispod zajedničkih fotografija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading