VELIKO PRIZNANJE FILIPA CARA! Ako uradi OVO, momentalno ide u ZATVOR!

Autor:

Zadruga

20.10.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car priznao zbog čega ne sme da dođe u Srbiju!

VELIKO PRIZNANJE FILIPA CARA! Ako uradi OVO, momentalno ide u ZATVOR!

Foto: ATA Images

Filip Car, bivši zadrugar vanredno se uključio na uživo prenos preko društvene mreže TikTok, te je tom prilikom odlučio da Kristijanu Goluboviću, starom neprijatelju poruči jasnu poruku. 

Foto: ATA Images

Filip Car i Kristijan Golubović

 

Kako je i sam priznao, Car ne sme da dođe u Srbiju, zbog toga što i dalje ima uslovnu u Hrvatskoj, te ukoliko bi napravio neki sukob ili problem, završio bi u zatvoru.

Foto: TikTok Printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Ja sam rekao da mi ne pada napamet, imam dve godine uslovne u Hrvatskoj, te stvari su za mene završena priča, ja mogu samo da se branim - rekao je Car na TikToku. 

Podsetimo, Car je svojevremeno pričao o problemima sa zakonom, o tome da je pravio velike prekršaje, kojima se ponosio, te sebe hteo da predstavi kao vrlo opasnog momka. Međutim, situacija se dodatno zakomplikovala, kada je zaratio sa Kristijanom Golubovićem, a sada se očekuje i rasplet čitave situacije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading