MARIJA KULIĆ OMAĐIJALA BEBICU: Miljana saznala šta je Macanović petljao sa njenom majkom, napokon otkrivena KOMPLETNA ISTINA!

Autor:

Zadruga

19.10.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica je otkrio da je Marija koristila crnu magiju, te da je zato imala uticaj na njega.

MARIJA KULIĆ OMAĐIJALA BEBICU: Miljana saznala šta je Macanović petljao sa njenom majkom, napokon otkrivena KOMPLETNA ISTINA!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/RTV Pink Official, Antonio Ahel/ATAImages

U toku je nastavak sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", a na red je došla Milena Kačavenda, koju su gledaoci upitali zašto je nagovara Nenada Macanovića Bebicu da diskvalifikuje Miljanu Kulić.

Kačavenda je bila potpuno iskrena, pa je odmah priznala da bi volela da vidi Miljani leđa:

- Ja sam mu rekla šta mislim, ona je užasna za rijaliti. Ne plašim se njenih komentara, nije to u pitanju, došla sam na njenu crnu listu. Ja lično bih bila srećna kada bi bila diskvalifikovana, vidim kakve traume vuče Bebica, imam puno pravo to da želim - prokomentarisala je Kačavenda.

- Isključivo radim šta i kako ja hoću, moram to da naglasim - rekao je Bebica.

- Na Bebicu nikad niko nije imao uticaj, osim Marije Kulić. Imamo samo pravo da sumnjamo i razmišljamo o kakvoj je ljubavi reč - prokomentarisao je Đedović.

- To je bila crna magija - nasmejao se Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading