"MORAĆU DA GA SAHRANIM" Ivan Marinković ZAPENIO zbog IZDAJE Nikole Lakića!

Autor:

Zadruga

17.10.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar pobesneo kad je čuo šta je njegov drug pričao o njemu!

"MORAĆU DA GA SAHRANIM" Ivan Marinković ZAPENIO zbog IZDAJE Nikole Lakića!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Bivši zadrugar Ivan Marinković se maksimalno razočarao u takmičara "Elite" Nikolu Lakića, sa kojim se družio van rijalitija. Bivši zadrugar se oglasio i otkrio da će uskoro morati da preudzme mere protiv Lakića.

- Lakić je ispao takva gnjida da nemam reči. Prvo, rekao je sinoć da mu ja nisam podrška... Izgleda da nisam, jer do pred sam ulazak me je pitao da li hoću da budem, što se i podrazumevalo jer je on bio moja prošle sezone. Međutim, izgleda da me je iskoristio samo da bi ušao, jer zbog te priče sa Anom je verovatno i dobio priliku. Ali sad mu ja više nisam potreban pa pljuje još po meni. Čovek priča o našem nekom odnosu od pre pet godina?! A zadnje tri godine smo u super odnosima. Nažalost, izgleda su mnogi u pravu bili kada su mi pričali da me samo koristi da uđe - rekao je Ivan za "Pink.rs" i dodao:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ivan Marinković

- Inače znam da je kukao da uđe i prošle sezone i za to je krivio neke učesnike, što nije ušao. Ima pravo da se bori za sebe i za svoju porodicu, ali ne da pljuje po meni. Žao mi je što nisam u mogućnosti da ga pogledam u oči i da vidi kako Ivan rešeta i kako stavlja ljude na svoje mesto. U toku prošle sezone je molio da ide u studio kao moja podrška i moja supruga je voditeljima sa RED-a predložila da ga pozovu. I to sve zarad njegovog mogućeg ulaska. Moja podrška su bile moja supruga i Vendi, kao moja prijateljica. Sve ostalo ću ispričati tek, jer me vuče za jezik i šokiran sam koliko je kvaran i na šta je spreman. Što se tiče odnosa sa Kačavendom, njoj svaka čast jer mu je dala priliku da budu ok, ali on misli da će svoja nedela i laži, da sakrije pod tepih tako što se njoj suprotstavlja. Čovek je bio spreman i da vara svoju ženu, samo da bi bio tamo. To mi je lično rekao. Žao mi je Coke, jer se čujem sa njom, donekle i ona ne zna šta mu se dešava, ali brate, ja da trpim da me on tamo blati, neću. Podrška za Kačavendu i neka samo gura i gazi. Što se tiče Bebice i toga da sam ja rekao Lakiću da ću Bebici biti podrška i to je velika laž Lakića. Baš ja jurim kome da pre budem podrška (smeh). Ja samo podržavam Bebicinu odluku da se skloni od Kulića i to je to. Nastavi li Lakić ovako, moraću da ga sahranim, onako rijaliti! - završio je Ivan.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić

Ivan je pobesneo zbog toga što se Lakić prisetio njihove stare svađe.

- U prošlosti smo jedan drugom izgovorili najgore stvari. On je i za moju suprugu rekao sve i svašta, ali sam nekako prešao preko toga. On je tada sa Jelenom govorio kako će moje dete da se rodi mrtvo i neće dočekat svetlost dana. Kada smo izašli iz tog tamo rijalitija, doneli smo odluku da pređemo preko svega toga. Mi smo sa njim kafu popili na kraju. Pakao smo prošli. Izgleda da jeste. Mi smo mislili da možda njih dvoje imaju neku duboku bol zbog koje sve to rade ili nisu zadovoljni sobom, pa rade te neke stvari. Hiljadu puta mi je došlo da zgromim tog čoveka. On je mene podržao kad je saznao da uzlazm ovde, popili smo dve kafe i na tome se zasniva naše prijateljstvo. Ne znam zbog čega se on oglašava po pitanju Ane, mene li nečega trećeg, kad ne zna ništa o tome - kazao je Lakić nedavno, što je razbesnelo Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading