"SPAVAO SAM SA SKOTOM DVE GODINE" Bebica nikad oštrije o Miljani Kulić i njenoj porodici, progovorio o DUGU od 10.000 evra!

Autor:

Zadruga

14.10.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica urnisao svoju bivšu devojku na današnjem sastanku!

"SPAVAO SAM SA SKOTOM DVE GODINE" Bebica nikad oštrije o Miljani Kulić i njenoj porodici, progovorio o DUGU od 10.000 evra!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Takmičari "Elite" su danas birali najnezahvalnijeg cimera, a na anketi je došlo do nekoliko žestokih sukoba. Mensur Ajdarpašić je odabrao Uroša Stanića, dok je Nenad Macanović Bebica odlučio da urniše svoju bivšu devojku Miljanu Kulić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

- Ja ću navesti jednu osobu, Uroš je na prvom mestu. Jednom sam mu izašao u susret, ne znam šta je bilo u pitanju, vrlo rado sam mu dao i bio je veoma neljubazan i nezahvalan - rekao je Mensur, a potom se takmičarima obratila Teodora Delić:

- Prvi je Uroš, on je osoba koju branim od Nenada i uvek u svakoj situaciji, jer mi ga je žao, jer mislim da ima dobro srce, koji ustane ovde i opljuje mene, to je nezahvalnost. Bojana, nisam očekivala da će onako da me napastvuje na žurki, da će na silu da me poljubi u usta. I na kraju svega toga mi se nije ni izvinila. To mi je isto bilo katastrofa. I treća osoba je za mene Helena. Ona je osoba koja je meni bila drugarica, tek sam je ovde upoznala, s obzirom da sam sa devojkom izašla tri puta u grad. Navela sam ovde da mi je drugarica, bila sam tu za nju, nakon dva dana mi je okrenula leđa - rekla je Teodora Delić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić

- Danas ste mogli da vidite kako izgleda berba šljiva, sa elementima retorike i besedništva. Staviću Anđelu, bio je uz tebe, a ona je skočila na njega u onoj svađi sa Slađom. Treći mi je iz ličnih razloga, to je Bogdan, ne mogu da mu zaboravim onaj boks cigara - rekla je Teodora Balzak, nakon čega je ustao Bebica:

- Ovo mi je jako zanimljiva tema, ima mnogo nas nezahvalnih. Prva osoba koju ću navesti je Miljana Kulić, svaka ovakva tema je vezana za Kuliće. Dve godine sam je**o skota, a ona me okrivi za nekih 10.000 evra. Druga osoba je Uroš, on je nezahvalan i kad mu daš i kad mu ne daš. Iznervira me, ali mi nanosi pozitivnu nervozu. A treća osoba će biti Slađa, izuzetno je nezahvalna u prijateljstvu, ima ta neka instant prijateljstva. Mogu reći sa Majom, u prošloj sezoni kada su stizala pitanja, ona je izdavala to prijateljstvo - rekao je Bebica.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bebica i Miljana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kirilo pentagramski

15.10.2023 00:41

Otkada se za nilskog konja kaže skot?