BILA SA MC STOJANOM, UHODILA JANJUŠA, PA PREŠLA NA ŽENE: Učesnica Elite smuvala Miljanu Kulić, pao VRELI POLJUBAC! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.10.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sitnim satima učesnice Elite se prepustile strastima.

 

Jovana Cvijanović privukla je veliku pažnju na samom početku rijalitija "Elita" kad je obelodanila da je bila u ljubavnom vezi sa poznatim reperom MC Stojanom, koja po nju nije imala srećan kraj i iz koje je izašla jako povređena. 

Međutim, nju je patne brzo prošla, pa se prešaltala na Marka Janjuševića Janjuša, kojeg je jako dugo uhodila, a iako mu je to sve bilo simpatično u početku, vrlo brzo joj je da šut-kartu i prešaltao se na Aneli Ahmić, sa kojom sad provodi slobodno vreme. 

Nakon svih brodoloma izgleda da je Jovana pronašla sreću u ženskom polu, pa je sinoć tokom žurke odlučila da se prepusti poljupcu sa Miljanom Kulić. Njih dve su se pred još nekoliko učesnika poljubile u dvorištu, a zbog prizora su mnogima popadale vilice. 

Republika

Foto: Instagram.com

Poljubac Miljane Kulić i Jovane Cvijanović

Podsećamo, Jovana je na samom ulasku u studio ispričala detalje odnosa sa poznatim reperom, a tokom učešća otkrivala sve više detalja. 

On je samo nestao iz mog života. I dalje ne znam šta se desilo. Samo je nestao, samo sam bila blokirana na svim mrežama. Pokušavala sam i pokušavala, ali sam blokirana. Verovatno je našao neku drugu devojku... Za mene je to vrsta mentalnog zlostavljanja, dobila sam poremećaj ishrane od toga. To je bilo u januaru - rekla je Jovana u studiju, a kasnije govorila i u Eliti:

Hteo je da me vodi kod roditelja, ja se jedno jutro budim, jedna kukica na Whatsapp-u, odbija mi pozive, opet sam ušla i nema slike. On je mene blokirao na svim mrežama - govorila je Jovana. 

Republika

Foto: ATA Images, ST/Dragan Kadić, Privatna arhiva, Republika.rs

Jovana Cvijanović Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading