GNEV MARIJE KULIĆ: Miljanina majka iskalila BES na Lakiću i Đedoviću - osvanule ŠOKANTNE privatne prepiske! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

08.10.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić objavila privatne prepiske sa Nikolom Lakićem i Markom Đedovićem, izgorele društvene mreže!

GNEV MARIJE KULIĆ: Miljanina majka iskalila BES na Lakiću i Đedoviću - osvanule ŠOKANTNE privatne prepiske! (GALERIJA)

Foto: ST/Nikola Mutić/Nebojsa Mandic/Dragan Kadic

Bivša zadrugarka Marija Kulić je izrevoltirana ponašanjem Nikole Lakića udarila na ovog takmičara "Elite". Ona je objavilaa privatne prepiske sa njim, gde se vidi da je Nikola pita za savete i hvali, a potom ponovo udarila i na Marka Đedovića, koji je nastavio rat sa njenom ćerkom Miljanom. Marija je Marka nazvala najvećom ljigom, a Nikolu ljigom broj dva.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija najavljuje raskrinkavanje Lakića i Đedovića

- E, ovo je najveća ljiga posle Đedovića, a večeras vam šaljem šta sam letos pisala prvoj ljigi, koji priča da mu se neko uvlačio. Najljubomornije g*vno, a pre njegovog ulaska u "Zadrugu" bio moj fan, pojede ga sujeta što smo i Miljana i ja 100 puta realnije od sviooke zmijurine - napisala je Marija i objavila prepiske gde se vidi kako je Lakić hvali.

Republika

Foto: Instagram.com

Marijina prepiska sa Lakićem
Republika

Foto: Instagram.com

Marijina prepiska sa Lakićem

Ali, tu se nije zaustavila. Kulićka je objavila i gomilu privatnih prepiski sa Đedovićem, gde se najstrašnije vređaju. Marija je više puta naglašavala Marku da je bio njen fan, a potom mu prebacila to što je, kako kaže, Nenadu Macanoviću Bebici postao mentor.

Kako je Đedović tokom leta najavio da ne povlači tužbu protiv Miljane zbog toga što ga je uvredila, Marija je najavila svoju tužbu, te istakla da će Đedovića tužiti za sve uvrede upućene njoj tokom rijalitija. Sve prepiske između Marije i Marka možete pročitati u galeriji ispod ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading