OVO NISTE VIDELI NA MALIM EKRANIMA! Majino obezbeđenje upalo u studio - Car ne sme da joj priđe zbog OVOG muškarca!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je sinoć bila specijalna gošća voditeljke Dušice Jakovljević, a jedan muškarac ju je dopratio do Šimanovaca!

OVO NISTE VIDELI NA MALIM EKRANIMA! Majino obezbeđenje upalo u studio - Car ne sme da joj priđe zbog OVOG muškarca!

Foto: ATA Images

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Pitanja novinara", a na samom početku su specijalne gošće bile bivše zadrugarke Stanija Dobrojević i Maja Marinković, koje su govorile o aktuelnim temama u Beloj kući, ali i svojim skandalima. Stanija je u jednom trenutku ušla na imanje, gde se suočila prvi put uživo sa Aneli Ahmić, te zaključila da Asminu Durdžiću ne može da veruje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Ono što gledaoci kraj malih ekrana nisu znali je da je i Taki Marinković bio u studiju. On je dopratio svoju ćerku do Šimanovaca i čekao je da završi svoje gostovanje, a tokom jedne od pauza iskoristio je priliku da se uslika u studiju.

Taki je sliku objavio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, te ponovo pokrenuo lavinu komentara i spekulacija da će konačno ući u rijaliti, što mnogi godinama unazad priželjkuju.

Republika

Foto: Instagram.com

Taki Marinković

Inače, Maja je u emisiji pričala i o Filipu Caru.

On sa svakom pravi dete, pa sad gde je zakačilo, zakačilo, to je radio i sa mnom. Ja sam iskrena, kažem kako jeste - tvrdila je Maja, pa dodala:

- Ako te neko povredi do te mere, ako imaš glupu devojku, pa ti dozvoli, ali ja nisam glupa. Ja jednostavno želim fer plej, ako sam ja prema nekome bila iskrena, ispala čovek, želim to zauzvrat. Mislim da je to pošteno i fer. Za ovih šest godina su me ljudi upoznali, znaju kakav je moj karakter, moja ličnost. Ja ne dozvoljavam da me iko pravi budalom.

Republika

Foto: ATA Images

Filip Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

09.10.2023 15:31

Tisi najveca glupaca zajedno sa svoim taki Jem tisi se vracala i molila da ostane sa tobom a sad glumi tu fujj