MILAN MILOŠEVIĆ RASKRINKAO ANELI: Od "Parova" se sprema za rijaliti, sa Janjušem VEŠTO KRIJE ovo!

Autor:

Zadruga

04.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević razvezao jezik o Aneli Ahmić!

Voditeljka Anđela Trifunović ugostila je voditelja Milana Miloševića u emisiji "Minsko polje", gde je govorio o najaktuelnijim temama u rijalitiju "Elita". Između ostalog, Milan se dotakao učesnice Aneli Ahmić, koja je privukla veliku pažnju na početku rijalitija.

Republika

Foto: Republika TV

Milan Milošević i Anđela Trifunović

- Aneli je dosta gledala rijaliti i ranije. Ja je znam iz "Parova", Sita je tamo bila učesnica, njena rođena sestra, ja sam tamo dolazio kao novinar. Videlo se da je ona materijal za to. Ne kažem da laže, ali da ima dosta segmenata glume zarad pitanja itd, ima. Sve je otišlo prebrzo sa te prevare, na Janjuša. Mislim da su Janjuš i ona u vezi, samo to kriju. Tako je bilo i sa Majom. Njih dvoje su zajedno, ali nisu još javno to obelodanili. Ophodi se prema njoj kao prema Maji na početku, ja sam tad bio voditelj, ali smo ih puštali. Tako će i oni. Danas sam gledao neki klip gde ne zna glavne gradove. I Maja je imala tako... - rekao je Milan.

- On pokušava da sprda devojke, kako bi ispao smešan, a zapravo nabacio paravan. Samo prema takvim devojkama može da bude superioran. Iz nje nije izvučeno ni 10%, tu sam ja bio tata-mata. Od Nove godine se zahuktava uvek rijaliti, tada stižu čestitke, tada kreće pravi rijaliti, padaju maske. Ne mogu oni da glume preko tri meseca. Ja sam tri meseca vodio borbu, posle sam se totalno promenio. Posle Nove godine ide novi rijaliti - dodao je Milošević.

Republika

Foto: Republika TV

Milan Milošević i Anđela Trifunović

- Još ako ti budeš vodio... - nadovezala se voditeljka.

- Videćemo, to se nikad ne zna - rekao je Milan, pa nastavio:

- Maja će svima pomrsiti konce. Ona bi se iz inata ovde popela na kamermane i svašta radila... Svi očekuju njen ulazak u Elitu. On se zbog Maje razveo, ona je nosila njegovo dete... Ona je abortirala, on joj se nije javljao i to je tužno - dodao je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading