JANJUŠU PALA ROLETNA: Aneli ga dovela do tačke pucanja, pred svima se SUKOBILI!

Autor:

Zadruga

01.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući danas je izbila nova svađa između Aneli i Janjuša.

JANJUŠU PALA ROLETNA: Aneli ga dovela do tačke pucanja, pred svima se SUKOBILI!

Foto: ST/P.Divac, ST/Dragan Kadić

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić posvađali u emisiji "Pitanj novinara" i po ko zna koji put odlučili da stave tačku na svoj odnos. Međutim, kao i svaki put do sad nisu mogli dugo da izdrže jedno bez drugog, pa su se juče našli ispred sobe za rehabilitaciju da svedu račune. 

Aneli je prva pružila ruku pomirenja, koju je Janjuš odmah privatio, a nakon toga mu prebacila što se u periodu dok nisu bili dobri družio sa ostalim devojkama. Međutim, iako je delovalo da su juče rešili sve probleme koje su imali, Ahmićeva je već danas ponovo napala Janjuša i našla mu nove zamerke. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli Ahmić

Naime, njoj dvoje sedeli su u dnevnoj sobi i zajedno ručali, a onda je ona počela da mu zamera jer on pruža podršku svima koji ružno govore o njoj. 

- Podržavaš svakoga ko me pljuje. Jedva čekaš da kažeš nešto loše. Možda ja jesam glupa u izlaganjima, ali ovako nisam glupa - govorila je Aneli, a Janjuš se jako iznervirao zbog svega što je izgovarala, pa joj je odmah odbrusio. 

Ti bi nas sve ovde žedne preko vode prevela - poručio je Janjušević, a ona je nastavila da gura svoju priču. 

Ovaj sukob verovatno neće potrajati kao nijedan do sad, pa će Aneli i Janjuš veoma brzo rešiti sve nesuglasice i nastaviti svoj odnos istim tempom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli Ahmić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading