JANJUŠ KONAČNO SVE PRIZNAO: Nakon sukoba sa Aneli odlučio da obelodani svoja OSEĆANJA!

Autor:

Zadruga

30.09.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Marko Janjušević uspeo da izgladi odnos sa suprugom Enom, izgleda da se ponovo zaljubio u rijalitiju.

JANJUŠ KONAČNO SVE PRIZNAO: Nakon sukoba sa Aneli odlučio da obelodani svoja OSEĆANJA!

Foto: ATA Images

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić sinoć su se posvađali u emisiji "Pitanj novinara" i po ko zna koji put odlučili da stave tačku na svoj odnos. Međutim, kao i svaki put do sad nisu mogli dugo da izdrže jedno bez drugog, pa su se našli ispred sobe za rehabilitaciju da svedu račune. 

Aneli je prva pružila ruku pomirenja, koju je Janjuš odmah privatio, a nakon toga mu prebacila što se u periodu dok nisu bili dobri družio sa ostalim devojkama, zbog čega smatra da je pokušao da je napravi ljubomornom i isprovocira, a on je odmah počeo da joj se pravda. Janjuš je takođe Aneli objasnio i zbog čega je tokom sinoćne emsije podržao ljude koji su bili protiv nje. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Janjuš i Aneli Ahmić

- Nikada. Kao prvo, velika sreća je sinoć što nismo bili u dobrim odnosima s obzirom da si videla one kofere, napravio bih haos, cirkus, kao što sam im posle objasnio neke stvari posle emisije. Druga stvar, ja nisam rekao bravo, kao u fazonu: "Top", nego je ironija moja takva. Ja sam bio ironičan prema Bebici. Da je neko drugi na tvom mestu i da se ponašao kao ti, ne da bih ga vređao. Ja tebe nisam nijednom uvredio. Ti si meni, za ovih mesec dana, uputila bar deset psovki, nebitno. Nikada nisam bilo koju učesnicu rijalitija stavio na prvo mesto, osim tebe. Nikada te nisam provocirao sa drugim učesnicama, ali kad ti kažem da si kvarna, to znači da si ti mene provocirala sa drugim učesnicima. Ja javno ustanem i kažem da si najlepša ikada koja je ušla u rijaliti  - objašnjavao je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli Ahmić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading