JANJUŠ I ANELI IZMENJALI POZE U REHABU: Prepustili se strastima, Ahmićeva krenula u AKCIJU, a onda ih je prekinuo ON!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša privlači najviše pažnje u Beloj kući.

JANJUŠ I ANELI IZMENJALI POZE U REHABU: Prepustili se strastima, Ahmićeva krenula u AKCIJU, a onda ih je prekinuo ON!

Foto: TV Pink/printscreen

Svi domaći mediji kao i fanovi rijalitija na društvenim mrežama prate svaki korak Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić. Njih dvoje su jako prisni i skoro svaki dan po ceo dan provode zajedno, zbog čega svi očekuju da će preći granicu prijateljstva. Kako se komentariše po Beloj kući, ali i društvenim mrežama, Janjuš je već preterao, s obzirom da je u ovu sezonu ušao kao zauzet muškarac, a od supruge Ene je letos dobio oprost za sve što je radio. 

Republika

Foto: ST/P.Divac, E-stock/ Časlav Vukojičić, Instagram.com

Janjuš, Aneli i Ena Janjušević

Međutim, njih dvoje iz dana u dan sve više vremena provode zajedno i sve su prisniji. Aneli se danas ubukla u krevet kod Janjuša u rehabu, a on je legao ne leđa, kako bi dobio poseban tretman. Ahmićeva ga je obuhvatila nogama i počela da ga masira, a bivši košarkaš je jako uživao u tretmanu koji dobija od nje. 

- Moraš na mene da legneš da mi utrljaš to lepo. Šta ima veze, sede mi muškarci, a ne ti, najbolja drugarica - govorio je Janjuš, a Aneli je jedva dočekala zeleno svetlo i odmah se bacila na posao.

Ovu masažu prekinuo je Uroš Stanić koji im se prodružio, ali i vrlo vrlo brzo napustio rehab i opet ih ostavio same. 

Nakon toga bivši košarkaš je rekao da bi Aneli mogla da mu se pridružu u krevetu, samo da je on malo širi, kako se ne bi dodirivali u snu. Njih dvoje su se sve vreme smejali i zabavljali, a tokom razgovora menjali poze na krevetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading