O BIVŠIMA SVE NAJGORE! Maja Marinković rangirala ljubavno umeće Janjuša, Cara i Bilala - krenuće im para na uši!

Autor:

Zadruga

03.10.2023

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka brutalno iskrena o nekadašnjim ljubavnim partnerima!

O BIVŠIMA SVE NAJGORE! Maja Marinković rangirala ljubavno umeće Janjuša, Cara i Bilala - krenuće im para na uši!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Petar Divac/Dragan Kadic

Bivša zadrugarka Maja Marinković je večeras gošća voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", a tokom pauze za reklame, reporteri ove emisije obavili su kratki intervju sa njom, gde su je upitali da prokomentariše svoje bivše momke - Marka Janjuševića Janjuša, Bilala Brajlovića i Filipa Cara.

- Rangiraj ljubavno umeće Janjuša, Bilala i Cara? Šta kojem od njih nedostaje? - glasilo je pitanje.

- Janjušu nedostaje da bude malo manje podmukao u nekim stvarima, Filipu da ne bude patološki lažov, pošto mu je to u krvi, a što se tiče ovog malog (Bilala), njega ne bih komentarisala, to je bila moja utešna nagrada - istakla je Maja, koja je u emisiji izjavila da je Janjuša najviše volela.

Republika

Foto: instagram.com/Amigshow

Maja Marinković o Janjušu, Caru i Bilalu

Inače, Maja je u emisiji otkrila zbog čega je objavila privatne prepiske sa Carem.

Moram da kažem da sam negde imala potrebu da to obelodanim jer uvek je plasirao priču kako ja njega progranjam i da on voli svoju devojku, a na kraju u rijalitiju uvek završi sa mnom. Kad je izašao nisam ga prva kontaktirala, on se meni javljao dok je bio u odnosu sa njom. To je trajalo mesec i po dana, zvao me je, zvao me je i kod njega u Crikvenicu, toliko o famoznoj ljubavi. Ja nisam želela da se vidimo, išal sam u Pariz, imala svoje obaveze, nećemo ni da se vidimo. Ja sam samo htela da dokažem svoju istinu. Ne mogu da verujem dokle je granica i koliko žena može da bude jadna i da toleriše neke stvari. Čula sam kako je rekla da je gledala sve kroz ružičaste naočare, ona je imala crno na belo u "Zadruzi", a on joj je sad odjednom švaler i narkoman - govorila je Maja pa dodala da nije znala da je Aleks trudna:

Ako je već rekla da je narkoman, da je vara, kako sve to posle Majinih poruka? Oni su meni isti, neka se dave u svojim lažima. Ja sam dokazala istinu. Pita se zašto je Maja obelodanila poruke, a ne zašto je taj zauzet dečko slao poruke. Hteo je da se vidimo, da dođem u Crikvenicu. Rekao mi je da kad spava pored nje da sanja mene, da je sa njom zarad podrške i novce, da ne može da gleda. Devojak sve to zna, gde je granica koliko neko može da bude jadan? Ja se od njega nikad nisam ograđivala, on od mene jeste. Imala sam potrenu samo da dokažem neke stvari, posle toliko uvreda i poniženja. Ako je neko psihopata i proganja te, zašto zoveš takvu osobu i pišeš joj da je voliš? Malo se to kosi. Ako je njima lepo, želim svu sreću. Ja verujem da su rođeni jedno za drugo, ona može da toleriše te stvari.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srba

04.10.2023 12:06

Ova je stručnjak kao da je imala ceo stadion.