NEMA HRABROSTI DA SE SUOČI SA MNOM: Maja Marinković javno ponizila Cara, pa udarila na trudnu Aleks! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zadruga

03.10.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković za Republiku progovorila o Filipu Caru i trudnoj Aleksandri Nikolić!

Bivša zadrugarka Maja Marinković je pred emisiju "Amidži šou" dala intervju za Republiku, gde se osvrnula na skandal sa Filipom Carem i trudnom Aleksandrom Nikolić. Starleta je brutalno ponizila bivšeg dečka, pa udarila i na trudnu pobednicu "Zadruge 6".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Marinković

- Nije mi čudno što neće da se pojavi, nije imao hrabrost da se suoči sa mnom. Da sam na njegovom mestu, verovatno ne bih ni ja. Nema argumente. Ja sam tu čista sto posto. Drago mi je da sam im skinula maske. Nije mi žao Aleks. Rekla je da je obmanjena. Videla je u "Zadruzi" više puta kako je završio sa mnom. Odjednom je nasilnik, narkoman, tukao je trudnu... Kako to nije radio dok ja nisam objavila prepipiske? On je takav, pa je takav, ali znala si sa kim ulaziš u odnos - poručila je Maja.

- Rekao je da je najveća kazna što je ona trudna. To sve govori. Mogu i nju da razumem, ali morala je da zna sa kim pravi dete - dodala je Marinkovićeva.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Marinković

- Ja nemam dečka, slobodna sam, ako to budem poželela, a hoću, biće sa nekim normalnim momkom. Imam udvarače, ali to mi nije prioritet. Putujem opet za par dana.

Maja je otkrila i kako joj je bilo u Parizu, a ceo intervju možete pogledati na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

04.10.2023 07:13

A, gde je u svemu tome Zveki? Izgleda da i ako nisu zajedno plaši se Anđele da opet ne briše ulicu sa njome.