VRELE SCENE U ELITI: Kamera sve usnimila, nadali su se da ih niko neće videti!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Maso i Stefani Grujić prepustili su se ljubavnim igrarijama dok su svi spavali.

VRELE SCENE U ELITI: Kamera sve usnimila, nadali su se da ih niko neće videti!

Foto: TV Pink/printscreen

Rijaliti učesik Luka Maso već neko vreme provodi sa Stefani Grujić. Njih dvoje su jako bliski i često razmenjuu nežnosti, ali još uvek nisu zabnično rekli da su u ljubavnoj vezi, već uživaju u odnosu bez obaveza. 

Nakon sinoćne emisije "Gledanje snimaka" Luka je dočekao da njegovi cimeri u spavaćoj sobi utonu u dubok sad, pa je ustao i ušunjao se u krevet kod Stefani. 

Njih dvoje su se prepustili ljubavnim igrarijama i razmenjivanju nežnosti, iako mnogi njihovi cimeri smatraju da Stefani to sebi nije trebala da dopusti i da Luku pušta u krevet bez da ju je nazvao svojom devojkom. 

Podsećamo, Anastasia Okolišan je prva takmičarka koja je pobegla iz "Elite" i to nakon što joj je Luka Maso saopštio da ne želi vezu sa njom, već da samo budu prijatelji. Luka je brzo zaboravio svoju bivšu, pa je odmah nakon njene diskvalifikacije krenuo u akciju.

Republika

Foto: TV Pink

Luka Maso i Anastasia Okolišanin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading