PALO JAHANJE U IZOLACIJI USRED BELA DANA: Bukilić se svukao i popeo na Teodoru, pa joj pokazao svoje UMEĆE U KREVETU!

Autor:

Zadruga

16.09.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora i Nikola ipak dali još jednu šansu svom odnosu.

PALO JAHANJE U IZOLACIJI USRED BELA DANA: Bukilić se svukao i popeo na Teodoru, pa joj pokazao svoje UMEĆE U KREVETU!

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Radojičić i Nikola Bukić sinoć su žestoko zaratrili u emisiji "Pitanja novinara", kad je ona saznala da se on poveravao Mensuru Ajdarpašiću o detaljima iz njihovog odnosa, nakon čega je odlučila da sa njim prekine svaki kontakt i javno prizna da van rijalitija ima muškarca koji je čeka, da je emotivno zauzeta i da je misterioznu osobu stalno pozdravljala u kameru, kad nije u Nikolinom društvu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Radojičić i Nikola Bukilić

Iako je delovalo da će ovog puta stvarno preseći svaki kontakt, a to su do sad pokušavali nakon svake svađe, izgleda da su se Teodora i Nikola vezali jedno za drugo i da ovo distanciranje neće ići tako lako, kao što su zamislili. 

Pošto su njih dvoje ovonedeljni potrčci, koje je u izolaciju poslala Milena Kačavenda, sinoć su posle emisije obavili duži razgovor gde je Nikola priznao Teodori da prema njoj imaosećanja, ali ona je odlučila da se drži svoje priče da je neko čega izvan rijalitija i da ne želi da izda tu osobu. 

Međutim, jutrossu promenili ploču, pa se nakon buđenja zakuvala situacija u izolaciji. Naime, Bukilić je odlučio da Teodori pruži malo nežnosti, pa je počeo da je masira. Ona se ponovo vratila u krevet i legla na stomak, a on se popeo preko nje i nastavio da joj pruža tretman uživanja, a onda i da je ljubi svuda po glavi, a da li je došlo do poljupca u usta oni najbolje znaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading