BEBICA OPTUŽEN ZA KRAĐU: Isplivali dokazi, ne zna kako da se opravda!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica optužen da je ukrao hranu bivše devojke Miljane Kulić!

BEBICA OPTUŽEN ZA KRAĐU: Isplivali dokazi, ne zna kako da se opravda!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u emisiji "Glednje snimaka" pušten snimak gde Uroš Stanić govori Miljani Kulić da je Nenad Macanović Bebica jeo hranu sa proslave njenog 30. rođendana, a Macanović je dobio reč.

- Ne, sto posto, nudili su me, ali nisam uzeo. Nudili su me tortom, rekla si mi da je u rehabu torta od fanova - rekao je Bebica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica

- Jesam video, bio je pretres sa tobom u ponedeljak, ja sam sedeo tamo, Mensur je sedeo i on je uzeo pečenicu i pojeo, ja sam mu to rekao i rekao mi je: "Nosi se u pi**u materinu" - rekao je Uroš.

- Sto posto znam da to nije tako - rekao je Macanović.

- To je takvo jedno malo perfidno go**o, veće nisam u životu videla. Bilo je par devojaka koje su komentarisale, kao Lejdi Di, kao: "Jadan dečko" i tako dalje, ali je dečko ozbiljan pacijent - rekla Milena je Kačavenda.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kačavenda

- Ja se sećam da je uzeo pečenicu koju smo mi doneli iz hotela - rekao je Munjez.

- Ne mislim da je znao da je njena, ja nisam videla to lično, on je rođen za sve i sposoban. S jedne strane ta pečenica nije izgledala kao ona iz prodavnice - rekla je Bojana.

- Ne bi Bebica uzeo, on ima pun bunker hrane. Ja sam ispala iz tog harema, ali Bebica ima pun bunker hrane - rekla je Slađa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana i Bebica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivan Petrovic

29.09.2023 17:32

Djukela i lazov kao i kuma nacionale,samo je razlika sto je kuma i jedna od organizatira pokusaja prevare iz prosle sezone,kao sto ona kaze ko prizna pola mu se dodaje a ne prasta,ozbiljna lazovcina!!!