STIŽE TUŽBA U ŠIMANOVCE! Ana Ćurčić pobesnela kao RIS, izdala zvanično saopštenje!

Autor:

Zadruga

26.09.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" izdala zvanično saopštenje putem društvene mreže Instagram!

STIŽE TUŽBA U ŠIMANOVCE! Ana Ćurčić pobesnela kao RIS, izdala zvanično saopštenje!

Foto: Instagram.com printscreen

Ana Ćurčić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić se hitno oglasila nakon šokantne ispovesti Milene Kačavende u emisiji "Pretres nedelje". Milena je, između ostalog, priznala da joj je Ana "lupala" kamate, kao i da je shvatila da je Ćurčićeva nosila ukraden roleks sat. Celu ispovest pročitajte klikom na link OVDE.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Milena Kačavenda o Ani Ćurčić

Ana se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram, te istakla da će još jednom tužiti Milenu.

- Tužba... Koja li je po redu - napisala je Milena.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić najavila tužbu Mileni Kačavendi

Sinoć je za naš portal dao izjavu Zvezdan Slavnić, koji je otkrio da li mu je stigla tužba od supruge Ane.

- Nisam se čuo sa Milenom. To je jedna u nizu dezinformacija. Nisam se čuo ni sa Anom, baš bi bilo glupo posle svega. Promenile su se stvari. Čuo sam da me je Ana tužila i to je to. Valjda bi stiglo do sada, ja nisam na Novom Zelandu. Čuo sam na čemu se baziraju tužbe, ne mogu da shvatim to ozbiljno. To su tužbe bazirane na psovkama iz rijalitija. Onda bi Mića dobio tri doživotne. To je psihička igra, niko nije fizički povređen, tako da je sve to bla-bla - priznao je on za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs

Zvezdan Slavnić

Slavnić nam je otkrio i da li ulazi u "Elitu".

Da, čujem da se priča o meni, nastavlja, videćemo kako i šta. Ove sezone je krenulo drugačijim tokom, videćemo dokle će da ide, šta se dešava. Pitali su me, ja nisam dobio poziv za "Elitu". Ako budem pozvan, sešćemo da pričamo, e sad, da li će to biti ili neće... Sad je ova druga strana medalje, ne ulazi mi se nešto, ali kad bi došlo do toga, moglo bi da se vidi da Zvezdan nije lagao. Videćemo. Naravno, interesantnije bi bilo da ja tu budem i kažem nešto. Ja sam spreman za dogovor, videćemo - istakao je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sasa

26.09.2023 12:45

Bolje da ne tuzi jer cista nije a svedoci ce potvrditi ovo kumino...bolje da udje u elit pa da objasni ..njanjanja...jer kako ce na sudu da kaze ,o tome cemo kad dodje vreme🤣🤣🤣