SPREMAN ZA OKRŠAJ SA ANOM! Zvezdan otkrio šta se dešava sa Anđelom, pa potkačio bivšu zbog TUŽBI: Nisam lagao!

Autor:

Zabava

26.09.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić priznao da li je i dalje u odnosu sa Anđelom, pa otkrio da li su mu stigle tužbe koje je najavila Ana!

Bivšeg zadrugara Zvezdana Slavnića sreli smo na promociji novog singla Silvije Đogani i sa njom obavili intervju o svim aktuelnostima u njegovom životu. Prošlo je neko vreme od raskida sa Anđelom Đuričić, a on nam je na samom početku priznao u kakvim su sada odnosima i da li je trenutno u vezi.

- Da, sada sam singl. Ne volim mnogo da pričam o tome, imam tako neki i dogovor što se toga tiče. Život, ideš dalje, guraš dalje kako mora. Sve najlepše mislim o njoj, želim joj sve najlepše. Ali nismo se dogovorili, razumeli... Nismo više zajedno, ideš dalje i to je to. Meni je ona draga, ali više nema toga nečega što je bilo - rekao je Zvezdan.

Slavnićevo ime često pominju u "Eliti", a za Republiku je priznao da li su istinite glasine da uskoro ulazi u rijaliti.

Republika

Foto: Republika.rs

Zvezdan Slavnić

- Da, čujem da se priča o meni, nastavlja, videćemo kako i šta. Ove sezone je krenulo drugačijim tokom, videćemo dokle će da ide, šta se dešava. Pitali su me, ja nisam dobio poziv za "Elitu". Ako budem pozvan, sešćemo da pričamo, e sad, da li će to biti ili neće... Sad je ova druga strana medalje, ne ulazi mi se nešto, ali kad bi došlo do toga, moglo bi da se vidi da Zvezdan nije lagao. Videćemo. Naravno, interesantnije bi bilo da ja tu budem i kažem nešto. Ja sam spreman za dogovor, videćemo - istakao je Slavnić.

O Slavniću je mišljenje promenila Milena Kačavenda, koja ga je nedavno pohvalila. On ističe da se nije čuo sa njom pre "Elite", a potom se osvrnuo na tužbe svoje bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić.

Republika

Foto: Republika.rs

Zvezdan Slavnić

- Nisam se čuo sa Milenom. To je jedna u nizu dezinformacija. Nisam se čuo ni sa Anom, baš bi bilo glupo posle svega. Promenile su se stvari. Čuo sam da me je Ana tužila i to je to. Valjda bi stiglo do sada, ja nisam na Novom Zelandu. Čuo sam na čemu se baziraju tužbe, ne mogu da shvatim to ozbiljno. To su tužbe bazirane na psovkama iz rijalitija. Onda bi Mića dobio tri doživotne. To je psihička igra, niko nije fizički povređen, tako da je sve to bla-bla - priznao je on.

Slavnić ističe i da mu je podrška postala porodica.

- Ljude na TikTok-u gledam kao porodicu, oni su sa mnom mesecima. Kad bih ušao u "Elitu", samo bi se tamo premestili. To su ljudi koji ne daju na mene, spremni su da se bore - poručio je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

26.09.2023 11:10

Priprema se teren za ulazak Svi redom pljuju Anu a njega peru Sta reci kad i Bebica ima sta da laje na tu temu Mozda Zveknuti nije ubica Bice da je to uradila Ana