PUKLA BRUKA UROŠA STANIĆA! Roditelji NE ŽELE da čuju za njega, RASKRINKANA čitava mreža LAŽI, a OVOG političara želi da UNIŠTI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.09.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika TV vam donosi novu epizodu ,,Porodice Elitnih", otkrivamo vam istinu o životu kontroverznog Uroša Stanića!

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" koja se emituje na Jutjub kanalu - Republika TV voditelj Ognjen Bogdanović donosi vam ekskluzivnu ispovest drugarice Uroša Stanića, Sandre Todić

Iako je voditelj Ognjen pokušao da dođe do Uroševih roditelja, koji nisu hteli da se jave na poziv, uspeo je da otkrije celu mrežu laži, po rečima njegove prijateljice, ali i zbog čega se ona oseća izdano od strane elitnog takmičara. 

 

- Dobrodošli u stan u kom je boravio i Uroš Stanić. On ne znam ni šta je, on je lažni prijatelj. Ispao je bezobrazan, obećao je da neće nešto da uradi, pa je uradio namerno. Lepi Mića i ja smo dobri napolju, zna moje roditelje, dolazio je kod mene na ručak. Ja sam čula da je Uroš prišao Mići i poljubio ga, ja sam mu rekla da to ne radi, jer to radi meni namerno - govori Sandra u emisiji ,,Porodice Elitnih", pa dodala istinu o njegovim roditeljima:

Foto: ATA Images

Uroš Stanić Elita 7

 

- On nije dao broj od svoje porodice. Kao što priča, njega roditelji nisu izbacili iz kuće, sam je dao otkaz, sve je slagao. On je bio ovde kod mene, kao bubica. On je rekao u svom profilu da ide da rastura brakove.

Međutim, to nije sve!

Dosta se spekulisalo o političaru sa kojim Uroš ima prepiske, koje će uskoro biti obelodanjene javno. Zbog čega želi da mu iništi porodicu i karijeru, koje je najmračnije tajne o takmičaru otkrila Sandra, pogledajte u emisiji ,,Porodice Elitnih" na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading