ZBOG OVE VRELE AKCIJE PAŽLJIVO BIRA MUŠKARCE: Uroš Stanić zgrozio ukućane detaljima iz KREVETA, žestok odnos ga skupo koštao!

Autor:

Zadruga

18.09.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić prepričavao Janjušu vrelu akciju sa muškarcem, pa otkrio kako ga je to iskustvo promenilo.

ZBOG OVE VRELE AKCIJE PAŽLJIVO BIRA MUŠKARCE: Uroš Stanić zgrozio ukućane detaljima iz KREVETA, žestok odnos ga skupo koštao!

Foto: ATA Images

Kontroverzni učesnik Elite, Uroš Stanić, pažnju je privukao samim ulaskom u rijaliti, a Marko Janjušević Janjuš najviše vremena provodi sa njim i pokušava da sazna više detalja o njegovom životu.

Tako je nedavno razgovarao sa njim na temu ljubavnih i se*sualnih odnosa, a Janjuš ni sam nije slutio da će Stanić biti ovoliko otvoren, što ga je ubrzo zgrozilo.

Republika

Foto: Pixabay.com, ST/Dragan Kadić

Uroš Stanić

 

Naime, on je prepričavao Janjuševiću kako je imao se*s, koji mu je potpuno promenio perspektivu i od tog momenta pažljivo bira sa kojim muškarcima ide u krevet:

- Tada su me rascepali... I zato sada biram sa kim imam odnose - rekao je Stanić, a Janjuš nije mogao doći sebi od šoka.

- Jao, Bože, je*em ti... - vikao je Janjuš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading