I MILJANA NAPUŠTA ELITU: Traži hitnu reakciju Velikog šefa!

Autor:

Zadruga

21.09.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se obratila produkciji "Elite", traži hitan odgovor!

I MILJANA NAPUŠTA ELITU: Traži hitnu reakciju Velikog šefa!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić je nakon emisije "Pitanja gledanja" proganjala svog bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, a potom otišla do vrata garaže i obratila se direktno produkciji. Miljana je tražila da izađe iz "Elite", kako bi se dogovorila oko odlaska na suđenje. Podsetimo, Miljana je nedavno otkrila svojoj cimerki da joj je Marko Đedović rekao da je dobio presudu u svoju korist i da će Kulićeva dobiti uslovnu kazu kao i lečenje u ustanovi zatvorenog tipa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić se obraća produkciji

- Rekli ste u pola 7, prošlo je pola sedam. Ako možete da me izvedete na razgovor za suđenje, ja bih vas molila - poručila je Miljana.

Kulićeva je odlučila da ne lupa na vrata kao prošlih sezona, već je poručila da će otići da spava i da čeka da je neko izvede.

Republika

Foto: Nikola Mutić, ATAImages, Pixabay.com

Đedović i Miljana Kulić

Podsetimo, Miljana i Đedović su se našli na sudu nakon što ju je on tužio zbog toga što je u "Zadruzi 3" na njega nasrnula bubicom. Marko je odlučio i da je tuži zbog kleveta, dok je na sudu Miljanu dobila i Jovana Tomić Matora, zbog toga što ju je udarila mikrofonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading