ZBOG OVOGA JE KAČAVENDA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Otkriveni stravični detalji lečenja i hitne hospitalizacije učesnice "Elite"

Autor: P. R.

Zadruga

16.09.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda završila je na psihijatrijskoj ustanovi gde je izvesno vreme lečila mozak!

ZBOG OVOGA JE KAČAVENDA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Otkriveni stravični detalji lečenja i hitne hospitalizacije učesnice "Elite"

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Učesnica "Elite" Milena Kačavenda, koja je javnosti postala poznata kao lažna kuma drugoplasirane učesnice šeste sezone "Zadruge" Ane Ćurčić, u rijalitiju je iznela bolne detalje iz svoje prošlosti, osvrnuvši se na fotografiju iz psihijatrijske ustanove, koja je nedavno uzdrmala javnost.

Naime, Kačavenda je otvoreno pred kamerama otkrila da je završila na psihijatrijskom lečenju, kao i da je Ćurčićeva ucenjuje detaljima iz tog perioda.

Moj život ima crnu stranu. Stojim iza svega što sam prošla. To su niski udarci. Ana je imala priliku da mi se sveti i pre mog ulaska ovde. Ja sam tu sliku poslala na šest adresa prijateljima. Slika je iz bolnice i znam da je ona dala. Nije ružno biti u bolnici na psihostabilizaciji. To na glavi služi za stimulaciju serotonina na mozgu. To je jedna od slika, a ima ih četiri. Znam da ona to sprema, kao i audio snimke. To na glavi mi je lečilo mozak - rekla je Kačavenda u rijalitiju, te dodala:

- Ne tangira me što je to objavila i jasno mi je šta servira. Može u moju krštenicu da okači, ne zanima me - rekla je Milena.

Podsećanja radi, Milena Kačavenda je, naime, u emisiji ''Pretres'' otkrila da postoji fotografija iz psihijatrijske ustanove, koju je poslala Ani Ćurčić, a sa kojom je bivša prijateljica navodno ucenjuje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita Zadruga 7

- Postoji jedna fotografija na koju sam se ja šokirala, vezano za period posle moga razvoda. Otišla sam na kliniku koja se bavi bolestima zavisnosti. Slika moja je iz bolnice gde sam bila zbog insomnije i hiperbulimije. Uradili su mi psihoanalizu i rekli da je dobro što sam došla, završila sam sedam dana psihostabilizaciju - otkrila je rijaliti učesnica "Elite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
JA

16.09.2023 09:09

Veoma je primitivno komentarisati ovo ka o ‘stravicni detalji…’. Ne znam sta je ovde stravicno, dusa zna da boli isto kao i zub, glava…..ali u nasoj sredini je to jos uvek tabu tema i o tome se govori kao o necem strasnom.Verujem da bi vecina zena isla na ovu ‘psiho stabilizaciju,ali nema svako 3500 evra za to !±!!!

Ti

16.09.2023 10:40

@JA - Nije ovde reč o lečenju, leči se mnogo ljudi , reč je o karakteru Milene koja je loš čovek. Za šaku dinara i par sati "popularnosti" izdala je dugogodišnje prijateljstvo a izdaje ona polako i upetljava u "priče iz rijalitija" i druge ljude. Mislim da je ona oduvek takva, mislim da svi oni čije tajne zna Milena trebaju da se plaše izdaje u nekom trenutku. Mislim i da Milena nije izlečena a priče o velikom i uspešnom biznisu su samo laž (kaže da je morala zatvoriti salon jer mušterije neće da dolaze kad nena nje u salonu). Da li neko normalan u to veruje? Ana Ćurčić je žena sa mnogo grešaka u životu ali nije podla i prosta kao Milena koja je na Anu ljubomorna i zavidna sada i zbog Ace te nalazi opravdanja i smešta u gospodu Zvezdana i tatka bez patku. Mislim i da kuma polako puca, tema zbog koje je u rijalitiju već se mnogo izlizala i gledaoci kažu da su voditelji ove sezone dosadili sa pitanjima i forsiranjem te priče i da ne umeju da "uskoče" u novu sezonu sa novim pričama. Đedović je za sada podbacio, sluša Milenine nebuloze i Aneline bajjke a kad on svoju pažnju prebaci na nešto drugo, kuma i Aneli odoše u ćošak.